سلام.آقای دکتر من آکنه های شدیدی از نوع کیستی روی صورتم میزدم.بعد از اینکه به دکتر مراجعه کردم قرص روآکوتان تجویز کرد.من به مدت 6 ماه مصرف کردم و الان هیچ جوشی ندارم ولی جای بعضی از جوش ها به صورت فرورفتگی بر روی صورتم باقیمانده.خواستم بپرسم که میتوانم برای درمان جای جوش ها لیزر کنم.در ضمن آخرین قرص روآکوتان را 3 ماه پیش مصرف کردم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله از نظر کتابی باید فاصله ۶ ماهه باشد ولی ۳ ماه هم مشکلی ندارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

سلامت پوست و مو

لاغری و کرایولیپولیز

لیزر فول بادی و توتال بادی شامل چه قسمتهایی است؟

جوانسازی پوست صورت با لیزر

مراقبت ها و توانبخشی بعد ازجراحی تعویض مفصل زانو

ویژگیهای کلینیک معتبر کاشت مو

سردرد و بیماری های چشمی ـ 1

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

کمبود دریافت ویتامین دی و مشکلات پوست و مو

نقش سونوگرافی در بررسی نارسايی كليه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]