سلام و خسته نباشید به شما دکتر می خواستم بدونم وقتی لیزر فراکشنال انجام می دم صورت به شکل نقطه‌ای زخم می شه یا دستگاه شما با بقیه فرق داره چون تو مطالتون نوشته شده بود که این طور نیس ضمناً اگه زخم می شه چند روزه خوب می شه چون به سر کار می رم می خوام بدونم چند روز طول می کشه ضمناً من لیزر فراکشنال را برای اسکار روی صورت امی خوام انجام بدم با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا زخم به همان شکل نقطه ای است مگر اینکه شدید انجام شود ۳-۷ روز حالت زخمی دارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

گیر افتادن عصب اولنار چیست؟

تزریق SVF ژل روشی برای جوانسازی پوست با جدیدترین روش تزریق چربی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی چگونه پف و سیاهی زیر چشم را برطرف میکند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت تغییر رنگ مو و ریش چیست؟

اختلالات قابل درمان با اسکلروتراپی کدامند؟

رفع غبغب با مزوتراپی

بهترین راههای تشخیص بیماری قلبی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

کاشت ابرو چه مراحلی دارد و چگونه انجام میشود؟

آیا روش مطمئنی برای افزایش سایز آلت هست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]