باسلام.دوستی دارم که در25 روزگذشته 3بارسکس داشته اند وحالاآزمایش ایدزداده .میشه بگیدچندروزپس ازسکس میشه به جواب آزمایش اطمینان کرد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، اولین تستها ی HIVمعمولا 6 هفته پس از ارتباط مشکوک و آلوده مثبت میشوند ولی فردی که یک رابطه مشکوک با فردی مشکوک داشته است بهتر است برای اطمینان بیشتر تا سه ماه پس از آخرین رابطه مشکوک تست را دوباره تکرار کند و در صورت منفی بودن تست می تواند به نتیحه ان تا حدود زیادی مطمئن باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیایدز

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

انواع کبد چرب

نقش اسید آلفالیپوئيک در ورزشکاران

سنگ حالب چیست و چگونه بوجود می آید؟

آرتریت روماتوئید (1)

ناباروری غیر قابل توجیه

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چگونه جوشهای دوران بلوغ را از بین ببریم؟

جوانسازی پوست با اوزون تراپی

چند راه درمانی برای تقویت اسپرم ضعیف

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

همه چیز درباره اندولیفت صورت و نتایج آن