سلام من زنی 30 ساله هستم که 3 سال است ازدواج کرده ام . می خواستنم بدانم دلیل تغییر رنگ ناحیه تناسلی از صورتی به تیره و کبودی چه می تواند باشد ؟ آیا ممکن است در اثر خودارضایی که قبل از ازدواج داشته ام باشد ؟یا طبیعی است اگر نه آیا راهی برای درمان وجود دارد ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی معمولا پوست ناحیه تناسلی تیره تر از سایر نقاط بدن است. در طی بارداری نیز این ناحیه تیره تر می شود. می توانید از لوسیونهای روشن کننده گیاهی استاندارد با تجویز متخصص پوست در این ناحیه استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

فیزیوتراپی و مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران

معایب، مزایا و نحوه تزریق ژل لب

تفاوت حق و باطل

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

طریقه مصرف، عوارض و تأثیر ماینوکسیدیل

نکات بهداشتی مهم در رابطه با پوست

علت منافذ باز پوستی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رحم دو شاخ

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تغذیه در تعطیلات نوروز

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟