سلام آقای دکتر خسته نباشید من پسرم و 24 سال سن دارم وقتی صورتم رو اصلاح میکنم روز بعد از اصلاح وقتی بخوام صورتم رو بشورم صورتم جوش میزنه من چند روز صورتم رو نمیشورم تا جوشها برن ولی الان بدتر شده و بعضی جاههای دیگه ی صورتم هم جوش میزنه و جای بعضی هاشون که کنده شدن لکه زده من تو صورتم نه جوش داشتم نه لکه ولی الان صورتم خراب شده آقای دکتر لطفا خواهش میکنم اگر میشه جواب منو بدین چون صورتم خیلی ناراحتم کرده خیلی ممنون آقای دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین درمان استفاده از محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین بعد از اصلاح است [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

کنترل پاتولوژیک وزن در ورزشکاران ، ناهنجاری های تغذیه ای

جراحی لیفت پلک یا بلفاروپلاستی چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

برای مبارزه با عفونت های قارچی چه باید کرد؟

تأثیر شگفت انگیز لیزر اندولیفت در جوانسازی پوست

رحم اجاره ای

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

به چه عللی دیسک کمر میگیریم؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

پی آر پی در چه مواردی کاربرد دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]