غذاهاي آماده و چرب خطر ابتلا به افسردگي را افزايش مي دهد.
ب مصرف زياد سبزيجات تازه ، ميوه جات و ماهي موجب جلوگيري از حالت افسردگي مي شود.
اين گروه از محققان کارمندان يک اداره را که به برخي از آنها غذاهاي طبيعي داده مي شود و به برخي ديگر غذاهاي آماده و فراورده هاي لبني با چربي بالا و دسرهاي شيرين، با هم مقايسه کردند.
همچنين سيگاري و يا ورزشکار بودن افراد نيز مورد توجه قرار گرفت.
نتايج تحقيق نشان داد که گروهي که از غذاهاي طبيعي استفاده مي کردند 26 درصد کمتر از کساني که غذاهاي آماده چرب مي خوردند به افسردگي مبتلا مي شوند.
گروه دوم 58 درصد بيشتر در خطر ابتلا به افسردگي قرار دارند.
اين پديده به علت وجود حجم زياد آنتي اکسيدان موجود در ميوه و سبزيجات است و خطر ابتلا به افسردگي را کاهش مي دهد.
از سوي ديگر ميزان بالاي اسيدهاي چرب غير اشباع که باعث تحريک فعاليت مغزي مي شود که در ماهي موجود است نقش مهمي در پيشگيري از ابتلا به افسردگي دارد.
اين تحقيق روي سه هزار و 486 نفر با سن متوسط 55 سال انجام گرفت.
براساس نتايج اين تحقيق که در کنفرانس سالانه چاقي مفرط در دانشگاه نيولورلئان ارائه شد هر وعده غذايي که در بيرون از منزل صرف مي شود به طور متوسط نيم کيلو به وزن انسان اضافه مي کند.
دو وعده غذايي يک کيلو و دويست و پنجاه گرم و سه وعده غذايي بيرون از منزل دو کيلو به وزن انسان اضافه مي کند.