داشتن گونه های برجسته یکی از نشانه های زیبایی محسوب می شود. به طور ژنتیکی ممکن است افراد دارای گونه های صاف باشند. همچنین با بالا رفتن سن، حجم گونه و چربی زیر پوست کاهش می یابد و ظاهری تو رفته پیدا می کنند. گونه گذاری و اصلاح فرم گونه می تواند حجم از دست رفته صورت را بازیابد، خطوط و چین وچروک ها را رفع، خط فک و استخوان گونه را بارزتر و افتادگی گونه را برطرف کند. روش های مختلفی برای گونه گذاری، توسط متخصص وجود دارد که باعث جوانسازی پوست صورت می شود. تشخیص دقیق اینکه چه روشی برای برطرف کردن افتادگی ها گونه ی شما بهتر خواهد بود، به تشخیص پزشک بستگی دارد. پزشک با توجه به شرایط سنی و سلامتی بیمار، میزان آسیب، نوع پوست و … مناسب ترین روش را به شما توصیه می کند.
عمل زیبایی گونه گذاری عمدتاً برای کسانی مناسب است که گونه هایی صاف و بدون حالت دارند. حتی گاهی به دلیل افزایش سن و یا لاغری بیش از حد، فرورفتگی هایی در ناحیه گونه ظاهر می شوند. در چنین شرایطی می توان به کمک روش هایی مانند گونه گذاری دائمی یا موقت، ظاهر خود را بهبود بخشید.
برای آشنایی بیشتر با گونه گذاری دائمی با تزریق چربی ، کلیک کنید.
استفاده از ژل های پوست یک عمل تزریقی محبوب است که برای افزودن یا بازگرداندن حجم به گونه مورد استفاده قرار می گیرد و موجب حجیم سازی پوست خواهد شد. از محبوب ترین ژل های تزریقی می توان به هیالورونیک اسید اشاره کرد. پزشک با تزریق داروی بی حس کننده موضعی نواحی مورد نظر را بی حس می کند تا شما در طول تزریق هیچ دردی را متحمل نشوید. گاهی ممکن است این دارو های بی حسی با ژل ترکیب و به گونه تزریق شود. در مرحله بعد ژل با سوزن های مخصوص و با دقت به گونه ها تزریق می گردد.
تزریق چربی به گونه به منظور برجسته سازی و ایجاد زیبایی در گونه یکی از روش هایی است که در عمل های زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. انجام عمل زیبایی با استفاده از تزریق چربی یکی از روش های بسیار مناسب و کم خطر برای جوانسازی نواحی مختلف بدن و پوست است؛ چرا که چربی مورد نیاز از بدن خود فرد برداشته می شود و بدین ترتیب هیچگونه مواد مضر یا غیر طبیعی به بدن فرد وارد نمی شود. برای مثال چربی مورد نیاز از ران، شکم و یا پهلو فرد خارج می شود با استفاده از سانتریفیوژ تخلیص می شود، سپس با گذشتن از فیلتر نانو مواد زائد و غیر چربی از آن جدا می شود و برای استفاده در محل مورد نیاز آماده شده و تزریق می گردد. در واقع تزریق چربی، یک نوع پیوند چربی است.
بیشتر بدانید: تزریق فیلر برای حجیم سازی و فرم دهی به گونه ها
این جراحی به منظور برجسته کردن استخوان های گونه انجام خواهد شد و موجب افزایش هماهنگی و استحکام گونه ها می شود. جهت انجام کاشت گونه، در ابتدا لازم است که بی حسی موضعی در ناحیه گونه ها انجام شود. سپس جراح با دقت برش های ظریفی در امتداد گونه ها ایجاد می کند و سپس ایمپلنت را از طریق این برش وارد بافت صورت می کند. جراح، پروتز گونه را دو ناحیه فوقانی بیرونی گونه ها (پروتز مالار یا گونه ای) و ناحیه پایینی یا میانی گونه ها (پروتز ساب مالار یا زیر گونه ای) قرار می دهد.
ایمپلنت گونه از سیلیکون ساخته شده و ایمنی استفاده از آن به اثبات رسیده است. معمولاً ایمپلنت یا کاشت گونه را به عنوان یک گزینه دائم در نظر می گیرند.
در حال حاضر دو روش تزریق ژل و تزریق چربی به گونه ها از بهترین و بی خطرترین روش های زاویه سازی گونه به شمار می روند. ژل های گونه، تزریقی هستند و حجم ناحیه بالا و اطراف استخوان گونه را افزایش می دهند تا ظاهری کانتور شده به صورت بدهند. روش های انجام شده برای هر شخص به نظر پزشک معالج بستگی دارد.
افرادی که دارای صورت های لاغر هستند، علاقمند به داشتن چهره ای زیبا و صورتی گرد و پر می باشند. گونه گذاری یکی از روش های عالی برای ایجاد برجستگی گونه و زیباتر کردن آن می باشد. پیشرفت علم و تکنولوژی راه های بسیاری را در برابر این افراد قرار داده است.
درد، تورم و قرمزی عوارضی هستند که ممکن است وجود داشته باشند که بعد از مدتی برطرف می شوند. عدم تقارن در زاویه سازی هم ممکن است ایجاد شود اگر این کار توسط افراد غیر متخصص و بی تجربه انجام شود.
یکی از فاکتورهای مؤثر بر قیمت گونه گذاری، دستمزد پزشک جراح است. بسته به این که از چه روشی برای عمل زیبایی گونه گذاری استفاده می کنید، دستمزد پزشک و در نتیجه قیمت گونه گذاری متفاوت خواهد بود. عامل مهم دیگر، نوع مواد مورد نیاز برای انجام جراحی زیبایی گونه گذاری است. برای مثال، قیمت گونه گذاری با پروتز نسبت به قیمت گونه گذاری با تزریق ژل گران تر است. موارد دیگری از جمله شهر محل زندگی، موقعیت جغرافیایی کلینیک، هزینه های کلینیک، میزان شهرت و اعتبار پزشک معالج می توانند در تعیین قیمت گونه گذاری تأثیر زیادی داشته باشند.
نسخه اصلی مطلب روشهای متداول گونه گذاری و اصلاح فرم آن را در سایت دکتر راضیه ایرجی بخوانید.