اقدامات بسیاری در علم پزشکی وجود دارد که به زیبایی صورت و چهره کمک می کنند. از جمله مهمترین و معروف ترین آن، تزریق ژل و مزوژل به صورت می باشد. ژل به نوعی پرکننده پوستی اشاره دارد که برای بازگرداندن حجم، صاف کردن چین و چروک ها و بهبود خطوط صورت به پوست تزریق می شود. مزوژل حاوی مواد مغذی، ویتامین ها و اسید هیالورونیک می باشد که همانند ژل های پرکننده به ناحیه مدنظر تزریق می شود با این تفاوت که خاصیت حجم دهی و فرم دهی نداشته و فقط مانند روش مزوتراپی، نتایج جوانسازی پوست و لیفتینگ را به همراه دارد. در ادامه به تفاوتها و شباهتهای هر دو روش خواهیم پرداخت.
با وجود شباهتهای زیادی که این دو در نحوه تزریق دارند و ماده اصلی هر دو هیالورونیک اسید است تفاوتهایی هم دارند، فرق اصلی این دو روش بیشتر در کاربردهای آن است. در اکثر موارد تزریق ژل برای حجم دادن و فرم دادن به کار می رود و تزریق مزوژل بیشتر برای جوانسازی و آبرسانی و تقویت بافت پوست به کار میرود.
تفاوت تزریق ژل و مزوژل در این است که ژل تنها در نواحی مشخص برای کانتور و فرم دهی تزریق می شود. در صورتی که اکثر مزوژل ها قابلیت تزریق به تمام نقاط صورت را دارند.
مطلب پیشنهادی : بهترین برند برای تزریق فیلر
به دلیل مقدار بالای هیالورونیک اسید در ژل، اثرات و نتایج آن برای مدت زمان طولانی تری باقی می مانند؛ اما در مزوژل از هیالورونیک کمتری استفاده می شود و نتایج حاصل از آن برای مدت زمان کوتاهتری روی صورت باقی می ماند. مزوژل به دلیل داشتن مواد معدنی، آنزیم ها، ویتامین ها، مواد مغذی به پوست می رساند و شادابی پوست را بیشتر تقویت می کند.
در تزریق ژل اگر متقاضی با یک جلسه به نتیجه دلخواه نرسد، ممکن است که پزشک تعداد جلسات را به دو و یا سه جلسه ادامه دهد. در روش تزریق مزوژل، بسته به شدت آسیب و ویژگی های پوست، ممکن است نیاز به جلسات بیشتری وجود داشته باشد. به طور کلی در بیشتر افراد ۳ تا ۴ جلسه تزریق با فاصله های حدوداً یک ماهه کافی است و نتایج مطلوب به دست می آید.
اگر تنها به دنبال جوانسازی و آبرسانی پوست خود هستید و طرفدار روش های نچرال و طبیعی هستید، مزوژل مناسب ترین انتخاب برای شما می باشد. در مقابل اگر احساس نارضایتی از حجم و یا فرم ناحیه مد نظر، نظیر لب و گونه خود هستید و به دنبال تغییر می باشید، پیشنهاد بهتر برای شما تزریق ژل می باشد.
تفاوت ژل و مزوژل در ایجاد عوارض جانبی زیاد چشمگیر نمی باشد. هر دو روش کم تهاجمی محسوب می شوند و عوارض جانبی شدیدی ندارند. البته در روزهای اولیه بعد از تزریق، بروز عارضه هایی مانند قرمزی، کبودی، التهاب، تورم و بروز بثورات جلدی قابل مشاهده است. در موارد نادر تزریق ژل ممکن است موجب ایجاد زخم و عفونت شود. در روش مزوژل هم ممکن است به ندرت عوارضی مانند عفونت شدید، اسکار و یا نکروز پوست ایجاد شود.
قیمت ثابت و مشخصی نمی توان برای تزریق ژل و مزوژل در نظر گرفت؛ زیرا هر یک از آنها ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار بگیرند و دچار کاهش و افزایش قیمت شوند. برند مورد استفاده، کلینیک و تخصص پزشک، مقدار ژل یا مزوژل مورد نیاز، ناحیه مورد نظر و ... همه از عواملی هستند که روی قیمت نهایی ژل و مزوژل تأثیر می گذارند. برای اطلاع از قیمت تزریق ژل و مزوژل با کلینیک پوست و زیبایی دکتر آناهیتا شاهین گوهر تماس حاصل فرمائید.
نسخه اصلی مطلب بررسی کامل تفاوتها و شباهتهای تزریق ژل و مزوژل را در سایت دکتر آناهیتا شاهین گوهر بخوانید.