نمی توان از نقش مهمی که کفش های مناسب در حفظ تحرک و نداشتن درد در ناحیه پاها دارند چشم پوشی کرد. با این حال، پوشیدن کفش مناسب گاهی اوقات برای افرادی که از وجود ناهنجاری مانند کجی پا رنج می برند به عنوان درمان عمل می کند. این نوع کفش ها دارای طراحی های خاصی هستند و به افراد کمک می کند تا فشار و وزن بدن را به صورت یکنواخت روی پا توزیع کنند. همچنین باعث می شوند تا درد و ناراحتی افراد کاهش یابد و بهتر و راحت تر حرکت کنند.
در بسیاری از موارد افرادی که در پا دچار عارضه هستند با پوشیدن کفش طبی می توانند به راحتی بیماری خود را درمان کنند. برای درمان و اصلاح مشکلات لگن، کجی پا و غلط راه رفتن و حتی درد کمر باید اقدام به موقع کرد. پوشیدن کفش طبی یکی از بهترین روش های درمان تمام مشکلاتی است که اشاره کردیم. در ادامه برخی از مزایا و منافع پوشیدن کفش طبی برای جبران کجی پا و غلط راه رفتن را عنوان می کنیم:
شما می توانید برای امکان مشاوره رایگان در مورد کفش طبی ، صافی کف پا ، انواع ارتز و پروتز ، قوز کمر ، زانو بند طبی ، کمر بند طبی ، پای پرانتزی ، خارپاشنه ، هالوکس ولگوس و ... ، علاوه بر مراجعه حضوری به کلینیک دکتر فروغ، به صورت غیر حضوری از طریق تماس با شماره تلفن 02166576424 و شماره واتس آپ ٠٩٣٩٦٩٨٤٤٣٠ اقدام فرمایید.
برخی از مواردی دیگر که منجر به اختلال در الگوی صحیح راه رفتن و کجی پا می شوند به شرح زیر است:
انعطاف پذیری در کفش های طبی شوک و نیرو وزنی وارد شده از حرکت افراد را جذب نموده تا فشار کمتری به پاها وارد شود.
از مهمترین اجزاء یک کفش، بخش پاشنه کفش می باشد. که باید نرم و مستحکم باشد تا به تثبیت بهتر پاها حفظ بهتر تعادل هنگام راه رفتن کمک کند و اندازه مناسب پاشنه برای کفش طبی زنانه بین 2.5 تا 5 سانتیمتر باشد.
کفش طبی می بایست دارای ابعاد مناسب بوده و فضای کافی را برای انگشتان پا داشته باشد که بتواند نقش انگشتان پا در حرکت را حفظ نموده و آسیب کمی را به انگشتان وارد نماید.
همچنین محکم بودن کف کفش به پشتیبانی پا و قرارگیری صحیح آن روی زمین کمک می کند. وافراد به کمک کفش و کفی طبی می توانند به مرور زمان، مشکل کجی پای خود را درمان کنند.
وجود قوس کفش باعث می شود منحنی طبیعی کف پا حفظ شود و در هنگام راه رفتن فشار به صورت مستقیم در کل کف پا پخش شود.
با توجه به وجود کفش های طبی متناسب با هر سایز هیچ گاه نگران تنگ بودن کفش خود نباشید.
ساختار فضای داخلی کفش های طبی به این صورت است که پاهای شما را از ضربه و فشار در امان نگه می دارد و فضای داخلی نرم و راحتی دارد.
کسانی که پاهای کجی دارند، در قسمت ستوان فقرات خود نیز با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند. کفش های مخصوص این عارضه، از ستون فقرات به خوبی پشتیبانی می کند.
باید توجه داشت که فرآیند ساخت کفش های طبی پیچیده و حساس می باشد که به دقت و تخصص بالایی نیاز دارد. که باید توسط افراد متخصص و با تجربه انجام شود. در ادامه به توضیح مراحل ساخت کفش طبی مخصوص کجی پا می پردازیم:
همانطور که گفتیم ساخت کفش های طبی نیازمند دقت و تخصص می باشد. و بهتر است برای ساخت آن به کلینیک ارتوپدی فنی مراجعه کنید. این مراکز با وجود دستگاه های اسکن پیشرفته کفشی کاملا متناسب با عارضه پای شما طراحی می کنند که به مرور زمان باعث درمان مشکل کجی پای شما و بهبود در راه رفتن می شود.
کفش های طبی بخاطر نوع طراحی و استفاده از متریال با کیفیت مانند چرم مرغوب بسیار باکیفیت و با دوام هستند. همچنین دوام کفش های طبی نسبت به هر بیمار متفاوت است اما به طور کلی دوام آن به عواملی مانند ساختار پا، نوع فعالیت ها، نوع کفی طرز نگه داری از کفش بستگی دارد.
باید این نکته را در نظر داشته باشید که معمولاً هزینه ساخت کفش طبی بیشتر از سایر انواع کفش است. برای ساخت یک کفش طبی، نیاز به تخصص و دقت بالایی دارد زیرا این نوع کفش ها باید بر اساس نیازهای ویژه هر فرد طراحی شوند و این کار نیاز به تجربه و دانش فنی دارد.همچنین باید از مواد باکیفیت و فناوری های پیشرفته استفاده شود تا بتواند بهترین درمان و راحتی را برای فرد فراهم کند. این مواد و فناوری ها معمولاً هزینه های بالایی دارند که باعث افزایش قیمت کفش طبی می شود.
همچنین بخوانید: عوارض شکستن قولنج انگشتان دست