ابروها جلوه ی بسیاری به چهره ی شما می بخشند و ممکن نیست بتوان صورتی زیبا را بدون ابرو تصور کرد. از همین رو بسیاری از افراد از روش کاشت ابرو برای داشتن چهره ای زیباتر استفاده می کنند. به همین منظور مو از قسمت های دیگر همچون پشت سر، برداشت می شود و در ناحیه کم پشت و خالی انتقال می یابد. کاشت یا پیوند ابرو نتایج دائمی به دنبال داشته و دوره ی نقاهت کوتاهی دارد. با این روش شما قادر هستید تراکم و حجم ابروهای خود را به میزان دلخواه برسانید. انتخاب روش مناسب برای کاشت ابروی طبیعی کاملاً وابسته به نظر پزشک است و تعیین آن هم پس از جلسه مشاوره و انجام معاینات لازم صورت می گیرد. در جلسات مشاوره قبل از کاشت، با توجه به ترکیب چهره و براساس نظر بیمار، طرح و فرم مورد نظر برای کاشت ابرو انتخاب می گردد. پس از انجام این کار، روش مناسب برای انجام عمل کاشت ابرو طبیعی، نیز توسط پزشک و با بررسی های لازم انتخاب می شود.
همچنین بخوانید: اطلاعات جامع درباره کاشت ابرو
بهترین روش کاشت ابرو برای شما با توجه به شرایط عمومی بدن و انتظار شما از عمل توسط مشاور و متخصص کاشت ابرو انتخاب می شود. برای مثال با توجه به تراکم ابروها، وضعیت بانک مو و … برای فردی روش fue بهترین روش است؛ اما برای فرد دیگری این روش چندان مناسب نیست. برای اینکه بدانید بهترین روش کاشت ابرو برای شما کدام است باید به یک مرکز کاشت ابرو مراجعه کنید تا پس از معاینه دقیق و بررسی وضعیت تراکم موهای ابرو و بانک موی شما بهترین روش را به شما پیشنهاد دهند.
در این روش، جهت برداشت موهای بانک موی پشت سر تقریباً قسمت زیادی از موهای پشت سر تراشیده شده و با استفاده پانچ به صورت دستی یا دستگاهی ریشه موها به صورت پراکنده از نقاط مختلف ناحیه با موهای تراشیده برداشت می شود. این ریشه های برداشت شده یا گرافت ها به دو حالت در ناحیه ابرو کاشت می شوند یا به صورت بدون دستکاری و ویرایش در ناحیه ابرو کاشت می شوند و یا ابتدا تحت پروسه ای به نام جداسازی گرافت، بافت های پیوندی اطراف ریشه زدوده می شود تا گرافت لاغرتر و مناسب تری برای کاشت ظریف و با تراکم بالاتر در ناحیه ابرو فراهم شود.
این روش در واقع قدیمی ترین روش پیوند ابرو است که از آن بیشتر برای افزایش تراکم ابرو ها استفاده می شود. همچنین در این روش احتمال آسیب به فولیکول مو نخواهد بود. در کاشت ابرو به این روش گرافت های مو از ناحیه اهدا کننده سر، معمولاً پشت گردن و فاصله بین دو گوش، برداشت شده و سپس زیر میکروسکوپ جداسازی و آماده می شوند. در نهایت فولیکول های جداشده در ناحیه ابرو مطابق به مدل مدنظر شما کاشته می شود.
در روش Micro FIT از دستگاه های دقیق و ظریف خاصی استفاده شده و کلیه مراحل مشابه با روش FIT، یعنی برداشت گرافت ها به صورت برداشت واحدهای مجزای فولیکولی انجام می پذیرد. در روش میکروفیت از دستگاه ظریفی برای برداشت گرافت ها استفاده می شود. این دستگاه سوراخ هایی با قطر ۰.۶ تا ۰.۹ میلی متر بر روی پوست ایجاد کرده و فولیکول را با استفاده از نیروی مکش از بافت اطراف جدا می سازد. سوراخ های ایجاد شده به علت دارا بودن اندازه کوچک، خونریزی نداشته و نیازی به بخیه زدن نیز ندارند. استفاده از دستگاه و نیروی مکش برای برداشت گرافت ها در کاشت مو Micro FIT در مقایسه با استفاده از ابزارهای جراحی در روش FIT به زمان کمتری احتیاج داشته و از اتلاف وقت جراح جلوگیری می کند. فولیکول های استخراج شده به روش میکروفیت در ماده ای مناسب نگهداری شده و سپس توسط کادر درمان در زیر میکروسکوپ قرار می گیرند تا اگر نیاز به آماده سازی دارند، اقدامات لازم صورت گرفته و آماده کاشت شوند. در مرحله بعد پزشک متخصص ناحیه کاشت را به وسیله بی حسی موضعی، بی حس کرده و با ابزارهایی مناسب حفره هایی را بر روی پوست ایجاد می کند. در نهایت فولیکول های آماده شده برای کاشت در داخل حفره ها قرار می گیرند.
در کاشت ابرو روش SUT، بدون نیاز به جراحی، درد، خونریزی و به صورت مستقیم فولیکول مو در محل بدون مو قرار می گیرد. با این روش، زاویه سازی طبیعی ابرو به خوبی انجام می گیرد. کاشت ابرو به روش SUT فقط در یک جلسه انجام می شود که در آن ابتدا محل برداشت موهای شخص بی حسی موضعی می گردد. سپس بعد از اینکه فولیکول ها به صورت تکی جدا شدند، بر روی ابروها بر خط کاشت ابروی طراحی شده کاشته می شوند. کاشت ابرو به روش SUT ظاهری طبیعی را برای فرد به ارمغان می آورد.
در روش FUE، موهای سر به صورت یک به یک با استفاده از یک وسیله نوک تیز و مخصوص به نام میکروموتور از ناحیه دهنده برداشته می شوند. این موها سپس در ناحیه ابرو کاشته می شوند. در این روش از برش و جراحی بزرگی در ناحیه دهنده خودداری می شود و این روش برای کاشت ابرو مناسب است.
این یک روش قدیمی است که در آن پزشک از قسمت بانک مو، یک لایه پوست نازک را برداشته و سپس از طریق میکروسکوپ ، پیوند ها از روی نوار مو برداشته می شوند و کاشت انجام می گیرد.
یکی از عوارض کاشت ابرو رد پیوند فولیکول توسط بدن است. خطراتی در ارتباط با خود فرآیند جراحی وجود دارد. افراد باید در مورد عوارض جانبی احتمالی با پزشک خود صحبت کنند. عوارض کاشت ابرو عبارت است از :
هزینه کاشت ابرو بر اساس تعرفه وزارت بهداشت و بر اساس تعداد گرافت های کاشته شده محاسبه می شود . از آن طرف که کاشت ابرو یک عمل زیبایی در چهره افراد است ، از حساسیت بالایی برخوردار است . تجربه، دقت ، مهارت و هنر یک متخصص در طراحی ، زاویه دار کردن و تنظیم خواب ابرو از دیگر عوامل مؤثر بر هزینه است.
برای آگاهی از ویژگیهای بهترین کلینیک کاشت ابرو ، روی لینک کلیک کنید.