کاشت ابرو به روش میکروگرافت یک روش پیشرفته و موثر در بهبود شکل و ظاهر ابروها است. در این روش، فولیکول های مویی از مناطق دیگری از بدن برداشت و در نواحی خالی ابرو کاشت می شوند.
اصلی ترین دلیل نام گذاری این روش به میکروگرافت، همانطور که از اسمش برمی آید، درگیر کردن حداقل ابعاد ممکن برای برداشت و کاشت فولیکول مو است. از طرف دیگر این روش قابلیت پیوند بیشترین تعداد واحد فولیکولی در هر جلسه را دارد که در نوع خود خارق العاده ست. همین ویژگی های خاص و منحصر به فرد باعث شده تا نه تنها زخم کوچک تری در ناحیه بانک مو باقی بماند، بلکه افراد دوره نقاهت کوتاه تری را هم تجربه نمایند.
این روش معمولا به افرادی با ابروهایی نازک یا کم پشت یا افرادی که به هر دلیلی قصد تغییر شکل ابروهای خود را دارند، پیشنهاد می شود.
همچنین بخوانید: مراقبتها و عوارض کاشت ابرو
به طور کلی هزینه کاشت ابرو به چند عامل تعیین کننده بستگی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
در حقیقت کاشت ابرو هم مانند کاشت مو دارای روش های مختلفی مثل:FUT ، FIT، SUT و میکروگرافت است که روش های جدیدتر به علت جدیدتر بودن تجهیزات و تکنیک ها طبیعتا هزینه ی بیشتری دارند. نکته ای که لازم است به آن اشاره کنیم این است که نحوه کاشت ابرو در روش های مختلف با هم تفاوتی ندارند و تنها تفاوت روش های مختلف، تفاوت در نحوه برداشت گرافت های مو است.
یکی از مهمترین عوامل موفقیت در عمل کاشت ابرو و همچنین قیمت و هزینه کاشت ابرو، مهارت پزشک شماست. چرا که درآوردن خواب ابرو به نحوی که دلخواه شما باشد، امری تخصصی و نیازمند تجربه می باشد و کار هرکسی نیست. بهتر است تنها به صرف قیمت پایین تر و هزینه کاشت ابرو کمتر یک مجموعه و بدون اطلاع از تخصص پزشک این عمل را انجام ندهید؛ چرا که تنها آورده ای که برای شما خواهد داشت از بین رفتن هزینه و زمان صرف شده شماست.
یکی دیگر از عوامل تعیین کننده در هزینه کاشت ابرو تعداد گرافت های مورد نیاز برای پیوند، همچنین میزان طاسی ابروی شما است. مسلما اگر ابروی شما تنها نیاز به افزایش تراکم داشته باشد، نسبت به ابرویی که در حادثه یا آتش سوزی از بین رفته است، هزینه کمتری جهت کاشت خواهد داشت.
بعضی از روش های کاشت مو که در پیوند ابرو نیز از آن استفاده می شود، نیازی به تراشیدن کل سر ندارند. این مورد یک مزیت بزرگ برای مراجعه کنندگان است. روش استفاده برای این منظور، FUE است که البته برای همه افراد مناسب نیست و باید به تشخیص پزشک انتخاب شود. به دلیل سخت و پیچیده بودن آن، معمولا در شرایطی استفاده می شود که تنها یک قسمت کوچکی دچار ریزش شده باشد.
بعضی از روش های گفته شده، مدت زمان کمتری را برای ریکاوری نیاز دارند. ممکن است عوارضی نظیر قرمزی و التهاب مشاهده شود که طبیعی است. این موارد پس از گذشت یک مدت کوتاهی از بین می روند.
بانک مو که معمولا در قسمت پشت سر قرار دارد، از این لحاظ اهمیت دارد که به گفته محققان در برابر طاسی و ریزش مقاوم هستند. در صورتی که وضعیت بانک موی فرد ضعیف باشد، نمی توان از آن در پیوند استفاده نمود، ولی غیر ممکن نیست. لذا ریسک و خطر انجام جراحی را بالا می برد.
برای بررسی مزووایت تراپی ، روی لینک کلیک کنید.