چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟
کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.sadafclinic.irآدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف تلفن مطب : 32240827 - 031
ظهور علائم افزایش سن، برای اغلب افراد ناخوشایند است. کاهش انعطاف پذیری پوست، کاهش حجم بافت های بدن و البته افزایش چین و چروک ها، تنها بخشی از این علائم هستند. روش های مختلفی برای از بین بردن این علائم و یا کاهش آنها وجود دارد که تزریق ژل، یکی از این روش ها است.
تزریق ژل به نواحی مختلف صورت، به جوانتر شدن و شادابی بیشتر چهره افراد کمک شایانی می نماید. با وجود مزایای فوق العاده ژل، انجام این کار عوارض مختلفی نیز دارد. به همین خاطر، باید نحوه مراقبت از پوست بعد از تزریق ژل را نیز فرا بگیرید. ایجاد تورم پوست صورت بعد از تزریق از رایج ترین عوارض تزریق ژل است. هرچند می توان با مراقبت صحیح، از بروز و یا افزایش این عارضه جلوگیری کرد.
- فرم دهی صورت در نواحی گونه، بینی و لب
- زاویه سازی فک و چانه
- رفع خطوط پیری ظریف روی صورت
- از بین بردن چین و چروک یا ناهمواری های روی صورت
- درمان لاغری صورت
- پر کردن فرورفتگی های صورت یا گودی های مربوط به اسکار و جای زخم
- خوش فرم کردن صورت و مشخص تر کردن خطوط و انحناهای ظریف صورت
- بزرگ و برجسته کردن لب های باریک
قبل از تزریق ژل صورت، ناحیه مورد نظر باید تمیز و روی آن بیحسی موضعی زده شود. بسیاری از ژل ها حاوی لیدوکائین هستند که یک بیحس کننده ملایم است و برای کاهش ناراحتی در طول و بعد از تزریق به کار می رود. سپس پزشک یک مقدار دقیق از ژل را بر اساس مشکل ناحیه مورد نظر، زیر پوست تزریق می کند.
بیشتر بدانید : عوارض تزریق ژل
- رعایت نکات قبل و بعد از تزریق ژل، موجب داشتن یک تزریق ایمن، دستیابی به بهترین نتایج از تزریق ژل و تسریع در روند بهبود فرد خواهد شد.
- مهم ترین اقدام برگزیدن یک پزشک خوب و باتجربه در زمینه تزریق ژل می باشد.
- در جلسه مشاوره پیش از تزریق ژل، تمامی انتظارات خود از تزریق ژل را با پزشک خود در میان بگذارید.
- در صورت استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی، به مدت 14 روز قبل از تزریق ژل مصرف آن ها را متوقف نمایید.
- از مصرف داروهایی مانند بروفن که موجب انعقاد و رقیق شدن خون می گردند، به مدت 2 هفته قبل از تزریق ژل اجتناب نمایید.
- چنانچه به دارو یا ماده خاصی حساسیت دارید یا داروی خاصی مصرف کرده و به بیماری مزمنی ابتلا دارید، حتماً پزشک خود را در جریان بگذارید.
- بهتر است که خانم ها هنگام مراجعه به کلینیک جهت تزریق ژل، آرایش نکنند.
- هرگز برای تسکین درد خود از داروهای ایبوپروفن و ژلوفن استفاده نکنید. در صورت نیاز می توانید با توصیه پزشک استامینوفن مصرف کنید.
- برای از بین بردن آثار کبودی می توانید از کمپرس آب سرد یا کرم های حاوی عصاره گیاه آرنیکا استفاده کنید.
- تا یک هفته از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. در صورت نیاز باید از کرم ضد آفتاب با SPF بالای 30 استفاده کرده و آن را هر 4 ساعت یک بار تمدید کنید.
- تا یک هفته از مواد آرایشی استفاده نکرده و از اصلاح کردن صورت خودداری کنید.
- تا حد امکان ناحیه تزریق را خیس نکنید. برای شستشوی این ناحیه می توانید از شوینده های ملایم یا ژل های شستشو استفاده کنید.
- تا یک هفته پس از تزریق از آفتاب گرفتن و استفاده از سولاریوم خودداری کنید.
- به مدت یک هفته پس از تزریق از رفتن به استخر، سونا و جکوزی خودداری کنید.
- تا برطرف شدن عوارض باید از اسکی، برف بازی و شنا در آب های سرد خودداری کنید.
- تا دو هفته پس از تزریق ژل، ورزش کردن و انجام فعالیت های شدید بدنی ممنوع است.
- از خوابیدن بر روی ناحیه تزریق به مدت یک هفته خودداری کنید. در این مدت باید از دو بالش برای زیر سر خود استفاده کرده و به پشت بخوابید.
- به مقدار کافی آب بنوشید.
- تا یک هفته پس از تزریق، سیگار و قلیان نکشید و نوشیدنی های الکلی نخورید.
- حدود یک هفته پس از تزریق، از خوردن غذاها و نوشیدنی های داغ، خودداری کنید.
برای کاهش تورم بعد از تزریق فیلر و کبودی های ناشی از آن، رعایت برخی نکات قبل و بعد از عمل ضروری و لازم است که توصیه می شود این نکات را مطالعه کرده و به آنها عمل کنید تا احتمال بروز این عوارض به حداقل برسد:
- مصرف برخی دارو ها قبل از تزریق فیلر ، احتمال وقوع عوارض را افزایش می دهد. پس بهتر است مصرف دارو هایی که تجویز پزشک معالج نیستند را یک هفته قبل از تزریق ژل کنار بگذارید و درباره آنها با پزشک خود مشورت کنید. در این میان، مصرف داروهای رقیق کننده خون باید به مدت یک هفته قبل از تزریق قطع شوند تا خون مرگی رخ ندهد.
- اگر تبخال زده اید چند روز قبل از تزریق ژل به پزشک خود اطلاع دهید تا دارو های لازم را برای پیشگیری از افزایش و شیوع آن تجویز کند.
- مصرف آناناس تازه قبل و بعد از انجام تزریق فیلر، به کاهش تورم و کبودی کمک می کند.
- پس از اتمام تزریق ژل، بلافاصله روی ناحیه مورد نظر از بدن یخ بگذارید. انجام این کار تا حد ممکن از بروز کبودی و ورم جلوگیری می کند. البته کیسه یخ باید داخل پارچه قرار گرفته و تماس مستقیم با پوست نداشته باشد.
- تا یک هفته پوست خود را در معرض تابش آفتاب قرار ندهید و هنگامی که می خواهید به خارج از منزل بروید از کلاه یا کرم ضد آفتاب مناسب استفاده کنید.
- توصیه می شود از خاراندن، مالش و اعمال فشار بر مناطقی که تزریق ژل صورت گرفته است به شدت اجتناب کنید. رعایت نکردن این موضوع باعث خارش، سوزش و متورم شدن پوست بعد از تزریق ژل خواهد شد. همچنین احتمال جابه جا شدن ژل در زیر پوست افزایش پیدا می کند.
میزان ماندگاری تزریق به شرایط جسمانی و واکنش بدن فرد، بستگی دارد. به طور معمول ماندگاری فیلر تزریق شده بین ۶ الی ۱۸ ماه متغیر است.
- افرادی که دارای عفونت پوستی در نواحی اطراف منطقه تزریق هستند.
- افرادی که بدن آنها به هر نوع ژل یا ماده تزریقی آلرژی دارد.
- زنان باردار و یا شیرده
- افرادی که به بیماری خودایمنی بدن مبتلا هستند.
- افرادی که می خواهند اقدام به تزریق ژل همزمان با سایر روش های جوانسازی نظیر اندولیفت یا هایفوتراپی و …کنند.
مهمترین عوارض جانبی تزریق ژل که طبیعی بوده و بعد از چند روز برطرف می شوند عبارتند از:
- ورم بعد از تزریق فیلر
- التهاب و کبودی
- درد در ناحیه تزریق
هزینه تزریق ژل به عواملی همچون دستمزد پزشک، میزان ژل مصرفی و غیره بستگی داشته و پیش از معاینه دقیق بیمار نمی توان هزینه مشخصی را برای او تعیین نمود.
برای آگاهی از روشهای تخلیه ژل پاژ کلیک کنید.
نسخه اصلی مطلب
چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟ را در سایت کلینیک پوست صدف بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید