روشهای پیشگیری از عفونت لب بعد از تزریق ژل
دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]آدرس وب سایت : www.doctornazemi.irآدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111 تلفن مطب : 32240913 - 031
فرم و حالت لب تأثیر زیادی در زیبایی فرد دارد و داشتن لب های حجیم و خوش فرم به جذابیت چهره شما کمک زیادی می کند. بهترین و مؤثرترین راه برای بهبود فرم لب، تزریق ژل است . ژل های لب بر پایه ی اسید هیالورونیک طی چند سال گذشته به عوامل تقویت کننده و پرکننده بافت نرم تبدیل شده اند. اگرچه ژل لب بدون خطر نیست؛ اما درصورتی که توسط فردی انجام شود که از نظر پزشکی واجد شرایط نیست و آموزش کافی برای روش هایی را که ارائه می دهند، ندیده باشد احتمال بروز عوارض به ویژه عفونت به طور قابل توجهی افزایش می یابد. علاوه بر این مورد، عدم رعایت مراقبت های بعد از تزریق ژل لب نیز ممکن است بستری برای بروز علائم عفونت پس از تزریق ژل لب شود. در ادامه ی مطلب در مورد علائم عفونت تزریق ژل لب توضیح داده شده است.
گاهی ممکن است افراد دچار عفونت لب بعد از تزریق ژل شوند. این عفونت ممکن است بلافاصله بعد از تزریق و یا حد فاصل ۶ روز بعد از تزریق ژل لب ظاهر شود. علت این عفونت ها معمولاً شامل موارد زیر است:
- انتخاب یک کلینیک غیر معتبر
- پزشک کم تجربه در امور مراقبت از زیبایی
- استفاده از ژل های غیر استاندارد و یا منقضی شده
- استفاده از سوزن های مصرف شده یا غیر استریل
- مراقبت نادرست از محل تزریق
- استعمال سیگار و قلیان بلافاصله پس از تزریق تا حدود ۳ روز
- داشتن تبخال فعال در روز های قبل و حین تزریق ژل
- استفاده از رژ لب و لوازم آرایش غیر استاندارد بعد از تزریق ژل
- لمس سطح یا دست آلوده به لب ها
- تورم و برجستگی بیش از حد لب ها
- قرمزی و ملتهب شدن لب و احساس گرما در لب
- حساس شدن لب به لمس دست
- ایجاد توده چرکی در لب
- تب کردن فرد
- احساس درد در ناحیه تزریق ژل لب
- ناتوانی فرد در حرکت دادن لب ها
برای مطالعه بیشتر بخوانید: تزریق یک سی سی ژل لب
- اگر قبل از تزریق، شروع به مصرف آنتی بیوتیک کنید، می تواند از بروز علائم عفونت ژل لب پس از تزریق جلوگیری کند. قبل از تزریق ژل به لب با پزشک خود در مورد پیشگیری از عفونت احتمالی از طریق آنتی بیوتیک درمانی مشورت کنید.
- در صورت ابتلا به بیماری های پوستی از تزریق ژل لب خودداری کنید. برخی بیماری ها ممکن است شما را در معرض خطر بیشتری برای عفونت پس از تزریق ژل لب قرار دهد.
- اگر قبلاً در اطراف لب خود عفونت داشته اید برای مثال جوش های چرکی داشته اید بهتر است از تزریق ژل به لب اجتناب کنید؛ زیرا تزریق ژل می تواند باعث فعال شدن این عفونت ها شود.
- توصیه شده افرادی که درماتیت دارند نیز از فیلرهای پوستی استفاده نکنند. اگر به عفونت در بینی یا دهان مبتلا هستید، مانند سینوزیت، بیماری پریودنتال، عفونت گلو یا آبسه دندان، نباید تزریق ژل به لب را انجام دهید.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: خشکی لب بعد از تزریق ژل
- افراد مبتلا به ویروس هرپس سیمپلکس، ویروس پاپیلومای انسانی، ایمپتیگو یا عفونت های مخمری در نزدیکی لب، نباید تزریق ژل به لب انجام دهند. در بیمارانی که سابقه تبخال دارند، اغلب توصیه شده قبل از تزریق فیلر به لب یک قرص ضد ویروس مصرف شود تا از بروز آن جلوگیری کند.
- اگر اخیراً دچار بیماری تنفسی فوقانی یا عفونت سینوسی شده اید، باید از تزریق ژل به لب خودداری کنید.
- اطمینان حاصل کنید که پزشک قبل از تزریق، پوست را به اندازه کافی تمیز کرده و در صورت داشتن زخم و آلودگی در پوست آمپول تزریق نکنید.
- از تزریق ژل لب در آرایشگاه و یا توسط افراد غیر پزشک خودداری کنید.
مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی
اگر درست بعد از تزریق، مبتلا به عفونت ژل لب شدید، پزشک ممکن است برای شما آنتی بیوتیک هایی تجویز کند. آنتی بیوتیک هایی که معمولاً برای درمان عفونت های فیلر جلدی استفاده می شوند دارای ویژگی های ضد التهابی می باشند و ممکن است برای بیش از 6 هفته تجویز شوند.
حل کردن ژل
عفونت در نزدیکی نواحی ژل می تواند واکنش ایمنی ایجاد کند که باعث تورم، شکل گیری توده سفت و حساس در نواحی دارای ژل شود. ژل های هیالورونیک اسید می توانند با آنزیم هیالورونیداز حل شوند که انجام این کار یک تا دو هفته زمان می برد.
نسخه اصلی مطلب
روشهای پیشگیری از عفونت لب بعد از تزریق ژل را در سایت دکتر لادن ناظمی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید