فیلر زیر چشم شامل مجموعه ای از ترکیبات است که با هدف کاهش چین و چروک ، کبودی، سیاهی و فرورفتگی زیر چشم به این ناحیه تزریق می شود و بصورت موقتی موجب ایجاد ظاهری روشن تر و جوان تر می شود. انواع مختلفی از فیلرهای زیر چشم موجود هستند که در کشورهای مختلف برای جوانسازی زیر چشم مورد استفاده قرار می گیرند. این فیلرها یا پرکننده های پوستی با توجه به ساختاری که دارند؛ دسته بندی می شوند.
با توجه به اینکه این فیلرها هر کدام مزایا و معایب خود را دارند بنابراین نیاز است به شناخت کلی از هر یک داشته باشیم. در ادامه مزایا و معایب هر فیلر را به صورت کلی بیان می کنیم.
تزریق فیلر زیر چشم از جمله اقداماتی است که با بهترین نتایج توسط دکتر جمال حسن زاده در سنندج انجام می شود. در این مرکز با استفاده از مرغوب ترین انواع فیلر و مهارت پزشک در تزریق ، همچنین اجرای درست و اصولی مراحل تزریق توسط ایشان، می توانید به زیبایی نسبتاً ماندگاری در زیر چشم دست یابید.
مزایای این فیلرها این است که شفاف هستند و برای پزشک نیز کارکردن با آن راحت تر است. ظاهری طبیعی دارند و در صورتی که مشکلی پس از تزریق وجود داشته باشد به راحتی می توان آن را رفع کرد.
از معایب این فیلرها این است که نسبت به سایر فیلرها کمترین زمان ماندگاری را دارد که بین 9 ماه تا یک سال است و پس از آن جذب بدن می شوند.
مزایای این فیلرها این است که بصورت چشم گیری تولید کلاژن را تقویت می کند. همچنین اثرات آن پس از چند روز از بین می رود اما نتایج تزریق آن نسبت به هیالورونیک اسید ماندگاری بالاتری دارد.
معایب این فیلرها این است که ضخامت بیشتری نسبت به هیالورونیک اسید دارند و در برخی موارد ممکن است در زیر چشم ایجاد پف و برآمدگی کند. این فیلرها طول عمری حدودا 2 ساله دارند.
از مزایای این فیلرها این است که این است که نسبت به هیالورونیک اسید ماندگاری بیشتری دارند (بین 12 تا 18 ماه).
از معایب این فیلرها نیز این است که ضخامت بیشتر آن نسبت به سایر فیلرها باعث سخت شدن شکل دهی به آن، از جمله اگر پزشک جراح تجربه ی کافی نداشته باشد می شود. همچنین ممکن است موجب تشکیل گره های زیرپوستی در محل تزریق شوند. برخی پزشکان نیز از ظاهر بیش اندازه سفید این فیلرها بعنوان عیب این نوع فیلرها یاد می کنند.
این نوع فیلرها بیشترین طول عمر را پس از استفاده در زیر چشم دارند که حدود سه سال است اما برای به دست آوردن چربی نیاز به لیپوساکشن خواهدبود.
فرد قبل از تزریق هر نوع فیلری باید پزشک خود را از حساسیت ها و آلرژی خود، در صورت وجود، مطلع کند. بیشتر عوارض فیلرها جزئی و موقت هستند که می تواند شامل موارد زیر باشد:
علائم کبودی و پف کردگی بطور طبیعی حدود یک هفته بعد از تزریق از بین می روند.
در صورتی که فیلر نزدیک به سطح پوست تزریق شده باشد می تواند باعث ایجاد ظاهری آبی رنگ یا پف کرده شود.
در کنار عوارض خفیف و جزئی، ممکن است عوارض جدی و خطرناکی نیز پس از تزریق فیلر چشم بروز کند. مانند:
در نهایت باید توجه داشت که هیچ دارو و یا روش درمانی بدون نقص یا عارضه نیست. بسیاری از افرادی که از فیلرهای زیر چشم استفاده می کنند علائم جزئی از خود بروز می دهند که بسیار سریع و آسان رفع می شوند. از طرفی عوارض شدیدتر می توانند با روش هایی مانند تزریق هیالورونیداز برطرف شوند. در موارد نادری نیز آسیب های جبران ناپذیر ممکن است بروز کند. بهترین راه پیشگیری از بروز این عوارض، انتخاب پزشک باتجربه است. در صورتی که عوارضی پس از تزریق فیلر وجود داشته باشد حتما باید با پزشک متخصص مشورت نمود و از هرگونه خوددرمانی اجتناب کرد.
اگر ساکن سنندج هستید؛ و مایلید از خدمات قابل ارائه در کلینیک تخصصی پوست، مو و لیزر دکتر حسن زاده استفاده نمایید؛ برای دریافت نوبت دکتر جمال الدین حسن زاده کلیک کنید.