دکتر محسن سلیمانی - پوست و مو

جوش یا فولیکولیت در ابروها پس از کاشت ابرو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drsoleimani.com
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین تلفن مطب : 36290689 - 031

کاشت ابرو یکی از بهترین راهکارهایی است که کمک می کند مشکل کم پشتی ابرو برطرف شده و از این پس ابروهایی خوش حالت و زیبا داشته باشید. کاشت ابرو باعث می شود برای همیشه ابروهای پهن و پرپشت داشته باشید. همزمان با ظهور تکنیک های جدید و اصلاح شده تر، متقاضیان این عمل زیبایی هم بیشتر شده اند؛ اما شما زمانی می توانید بهترین نتیجه را از این پیوند زیبایی دریافت نمایید که تحت نظر بهترین متخصص انجام شود. این مسئله در کاهش عوارض پیوند طبیعی ابرو نیز بسیار اهمیت دارد. نتیجه کاشت طبیعی ابرو نه تنها به عملکرد متخصص بستگی دارد، بلکه نحوه مراقبت شما بعد از کاشت نیز بسیار اهمیت دارد. همچنین این مسئله بسیار مهم است که با عوارض پس از پیوند ابرو آشنا باشید تا بدانید در صورت رؤیت عارضه، چه اقدامی لازم است انجام دهید.

از عوارض کاشت ابرو که می تواند سبب ناراحتی افراد شود، احتمال ایجاد فولیکولیت در ناحیه کاشت است. به این معنا که افراد زیادی شاهد به وجود آمدن زخم هایی نظیر آکنه یا جوش در فولیکول های مو خود هستند. در این صورت حتماً موضوع را به پزشک مربوطه اطلاع دهید تا راهکارهای لازم را برای رفع این مشکل در اختیار شما قرار دهد.

کاشت ابرو در کلینیک بهین اصفهان با مطلوب ترین نتایج و مناسب ترین قیمت انجام می شود. شما می توانید جهت هماهنگی یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.

علل ایجاد فولیکولیت بعد از کاشت ابرو

علائم فولیکولیت

عوامل مستعد کننده ابتلا به فولیکولیت

تعدادی از فاکتورهای فردی و محیطی با ایجاد شرایط مناسب منجر به بروز هرچه راحت تر و بیشتر فولیکولیت در افرادی که تحت عمل کاشت موی طبیعی قرار گرفته اند می شوند، شایعترین این فاکتورها به قرار زیر هستند:

  1. دیابت: دیابت باعث کاهش قدرت مبارزه بدن با باکتری ها و دیگر ارگانیسم ها می شود از این رو شرایط ایجاد جوش های بعد از عمل کاشت مو را تسهیل می کند.
  2. چاقی: با فراهم کردن شرایط مناسب برای رشد ارگانیسم های مولد جوش های بعد از کاشت می باشند.
  3. بیماری های تضعیف کننده سیستم ایمنی: این بیماری ها به دلیل تضعیف عوامل دفاعی بدن مانند گلبول های سفید خون در مقابل این ارگانیسم ها باعث بروز راحت تر فولیکولیت بعد از کاشت ابرو می شوند.
  4. داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی بدن: این داروها با سرکوب سیستم دفاعی بدن عملاً مبارزه بدن با این عوامل را بی نتیجه می سازد.
  5. سابقه التهابات پوستی به غیر از التهابات ناشی از انجام کاشت مو مانند درماتیت سبوره: این التهاب ها با ایجاد محیط مناسب برای رشد ارگانیسم ها، ایجاد جوش های بعد از پیوند مو را تسهیل می کنند.

فولیکولیت بعد از کاشت ابرو

روش های کاشت ابرو

در روش معمول و رایج کاشت ابرو از موهای پشت گوش، فولیکول های مو را استخراج کرده و به ابروها انتقال می دهند. پیش از پیوند، موها در سوراخ های ایجاد شده بر روی پوست جهت مناسب رویش ابرو و خواب مناسب آن توسط متخصص بررسی می شود. موهای برداشته شده توسط میکروسکوپ مورد بررسی قرار می گیرند و در همین هنگام طرح دلخواه ابرو هم بر روی صورت فرد طراحی می شود. در نهایت دانه دانه گرافت های مو توسط متخصص موردنظر پیوند داده می شود. برای کاشت ابرو معمولاً از روش های FUE،FUT و SUT استفاده می گردد.

مراقبت های قبل ازکاشت ابرو

یکی از نکاتی که قبل از عمل زیبایی کاشت ابرو باید به آن توجه کرد، آمادگی متقاضی قبل از کاشت خواهد بود. حتماً درباره مشکلات و داروهای مصرفی خود قبل از انجام پیوند ابرو طبیعی به پزشک خود اطلاع دهید. در زیر به تعدادی از مراقبت های قبل از کاشت ابرو اشاره شده است:

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

به طور معمول ابروها وقتی به اندازه خاصی برسند، دیگر رشد نمی کنند؛ اما از آنجایی که فولیکول های ابروهای جدید از نقطه دیگری از سر شما آمده، باید به ویژه در هفته های اول پس از پیوند ابرو دائماً ابروها را مرتب و آن را کوتاه کنید. ترجیحاً برای کوتاه کردن این ابروها در مدت زمان بعد از کاشت ابرو از موچین استفاده نکنید؛ چراکه موچین می تواند به فولیکول های تازه کاشته شده آسیب برساند.

کاندید نامناسب کاشت ابرو

معمولاً کاشت ابرو برای افرادی که به دلایل ارثی یا بیماری های مربوط به موها نظیر آلوپسی آره تا آلوپسی توتالیس یا یونیورسالیس دچار ریزش ابرو شده اند، گزینه مناسبی برای کاشت ابرو نیستند. در مورد بیماری های دیگر نیز تا زمانی که بیماری کنترل نشده یا از بین نرود، نمی توان از کاشت ابرو برای فرم دهی به ابروها استفاده کرد.

درمان فولیکولیت بعد از کاشت ابرو

اکثر جوش های بعد از کاشت ابرو مشکل و عوارض خاصی برای فرد ایجاد ننموده و تنها از لحاظ زیبایی تا زمان بهبود کامل ممکن است آزاردهنده باشد، لذا رفع سریع تر و با کمترین مداخله و دارودرمانی از اولویت های هر متخصص می باشد. انواع درمان ها از سبک ترین درمان تا درمان های قوی و سیستمیک به ترتیب اولویت و با توجه به میزان و شدت درگیری به این ترتیب می باشد:

تخلیه جوش های ابرو

در جوش های پراکنده و سطحی که به قول معروف نوک جوش ها به رنگ سفید یا زرد واضح مشخص بوده و اصطلاحاً جوش های رسیده هستند، به شرطی که حداقل یک ماه از کاشت ابرو گذشته باشد، به راحتی با فشار دادن جوش ها را تخلیه نمایید. البته بهتر است این فشار دادن در هنگام شستشو با مخلوطی از بتادین و شامپو باشد تا به محض ترکیدن جوش، بتادین با از بین بردن باکتری ها مانع تکثیر باکتری ها در منافذ دیگر پوست و تکثیر جوش ها شوند.

استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی

اگر جوش ها عمقی تر از آن هستند که با فشردن تخلیه شوند؛ ولی تعداد جوش ها کم هستند بهتر است از یک داروی آنتی بیوتیک موضعی مانند کلیندامایسین به صورت ژل یا پماد استفاده گردد که روزانه دو بار در ناحیه جوش ها استفاده شود. از دیگر داروهای موضعی رفع جوش ها می توان به پماد تتراسایکلین اشاره نمود.

ترکیب دارویی جدیدی نیز تحت عنوان ژل آکنومیس که ترکیب کلیندامایسین و ترتینوئین می باشد که به دلیل وجود ترتینوئین باعث نفوذ به عمق بیشتری از پوست و تأثیر بهتر روی جوش های عمقی می گردد. البته باید در نظر داشت که در طول زمان استفاده از این دارو نباید موضع درمان در معرض تابش نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد همچنین مواردی از حساسیت پوستی به این دارو گزارش شده است که البته به راحتی پس از قطع مصرف دارو این حساسیت ها رفع می گردند.

استفاده از آنتی بیوتیک های خوراکی

در مورد جوش های متعدد یا جوش های عمقی التهابی و دردناک به غیر از موارد فوق به سراغ مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی می رویم بهترین این داروها کپسول کلگزاسیلین و کپسول داکسی سیکلین می باشند که اصولاً به صورت هر ۸ ساعت تا حداقل دو هفته تجویز می شوند. از دیگر داروهای خوراکی می توان به تتراسایکلین اشاره نمود.

صفحه اينستاگرام دکتر سليماني

استفاده از آنتی بیوتیک های قوی

در مورد جوش های مقاوم که به درمان های فوق جواب نمی دهند بهترین گزینه آنتی بیوتیک خوراکی تحت عنوان مینوسیکلین می باشد. به دلیل نفوذ خوبی که در تمامی بافت ها دارد توصیه می گردد، این دارو خط آخر درمان و روزانه بین یک یا دو عدد بسته به نظر پزشک استفاده شود.

عوارض جانبی کاشت ابرو

در بررسی معایب کاشت ابرو می توان به مواردی متعدد اشاره نمود؛ زیرا ابرو جزء نواحی نزدیک و مهم به چشم ها می باشد و مسلماً تحت تأثیر مستقیم این نوع جراحی قرار می گیرد و برای آنکه به میزان قابل توجهی از خطرات و معایب کاشت ابرو کاسته شود لازم است توسط متخصص مربوطه انجام گردد.

اگر از فقدان موهای خود رنج می برید، می توانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمی یابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجه ای طبیعی استفاده می شود. مورد قابل ذکر آن است که شما می توانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.

نسخه اصلی مطلب جوش یا فولیکولیت در ابروها پس از کاشت ابرو را در سایت دکتر محسن سلیمانی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
توصيه هايى براى جلوگيرى از ناخن جويدن کودکاندکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]
عوامل مؤثر بعداز جراحی تا تجويز اندام مصنوعیدکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
تشخیص و علائم شکستگی استخوان ساق پاآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
بیماری پلاک پیرونی چیست؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
تزریق چربی زیر چشم چقدر ماندگاری دارد؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]
نکاتی برای فرم بهتر و افزایش ماندگاری ژل لبدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
اختلال دو قطبی در اطفالدکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]
معایب و مزایای کرم های کورتون داردکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]
تاثیر مکمل روی منیزیوم ZMA و نحوه مصرف آن در ورزشکارانشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز درباره ارتودنسی شفاف (اینویزیلاین) برای نوجواناندکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین؛ مزایا، ماندگاری و مراقبتهادکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر احمد شکرچی زاده - متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر احمد شکرچی زاده

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات


www.drshekarchizadeh.ir
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر پرستو خسروانی - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر پرستو خسروانی

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drkhosravani.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت