فیلر لب چه مزایا و عوارضی دارد؟
دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drhassanzadeh.netآدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم تلفن مطب : 33246361 - 087
گذشت و زمان و پیری پوست سبب می شود تغییرات سلولی در افراد به وجود ﺁید که به تبع آن حجم بافت ها در بدن کم شود و در چهره افراد بسیار تأثیر می گذارد؛ لذا یکی از بهترین راه ها برای اصلاح این تغییرات و درمان این مشکل، تزریق ژل یا فیلر است. در واقع امروزه برای اصلاح تغییرات از پرکننده هایی استفاده می شود که پرکننده ها، مواد مصنوعی و طبیعی هستند. امروزه از این پرکننده ها برای تزریق به بافت چهره و لب استفاده می شود تا تغییرات حاصله را اصلاح کنند. هدف از استفاده این مواد، جبران کمبود حجم بافت محل مورد نظر است.
تزریق فیلر لب از جمله اقداماتی است که با بهترین نتایج توسط دکتر جمال حسن زاده در سنندج انجام می شود. در این مرکز با استفاده از مرغوب ترین انواع ژل و مهارت پزشک در تزریق ژل، همچنین اجرای درست و اصولی مراحل تزریق ژل توسط ایشان، می توانید به زیبایی ماندگاری در صورت و بدن خود دست یابید.
فیلر
به طور کلی به هر ماده طبیعی یا مصنوعی که سبب ایجاد برآمدگی در پوست می شود فیلر گفته می شود که این مواد تزریقی شامل ژل ها و فیلرها هستند. در واقع فیلرها یک ماده پرکننده هستند که به منظور بازگرداندن حجم بافت از دست رفته و همچنین پیشگیری از ایجاد چین و چروک مورد استفاده قرار می گیرند. فیلرها دارای دو نوع قابل جذب و غیر قابل جذب می باشند. در واقع فیلرهای لب یک روش درمانی بدون نیاز به جراحی است. پرکابردترین فیلرهای لب شامل هیالورونیک اسید، هیدروکسی آپاتاید و پلی لاکتیک اسید می باشد.
مزایای تزریق فیلر به لب
مهم ترین مزایایی که می توان برای تزریق فیلر به لب برشمرد از این قرار است:
- روشی بی خطر و مطمئن برای حجیم سازی لب ها
- فرم گیری زیباتر لب ها
- بدون درد
- خونریزی کم
- موقتی بودن تأثیرات فیلرها: در واقع بعد از مدتی فیلرها جذب بافت لب ها می شوند. در این صورت هر کسی که از انجام تزریق فیلر راضی نباشد می تواند بعد از جذب فیلر برای انجام مجدد آن اقدام نکند.
- نتیجه نهایی در کوتاه ترین زمان آشکار می شود.
- فیلرها موجب بروز هیچ گونه آلرژی و عفونت نخواهند شد.
- شادابی و طراوت پوست لب: مواد تشکیل دهنده فیلرها با اثری که روی لب ها می گذارند باعث می شوند آب داخل لب جمع شود و در همان محل باقی بماند؛ به همین جهت لب ها حالتی طبیعی و زیبا دارد.
نحوه تزریق فیلر لب
- در ابتدا با داروهای بی حس کننده محل مورد نظر را بی حس می کنند. بی حسی موضعی کمک می کند که دردهای هنگام تزریق به طور کلی از بین بروند.
- سپس مقادیری از فیلر را با به کارگیری سرنگ هایی مخصوص در نواحی خاصی از لب تزریق می کنند.
- میزان تزریق فیلر را به عهده خود فرد می گذارند؛ اما پزشک در این مسیر راهنمایی هایی را به فرد می کند تا بهترین نتیجه حاصل شود.
مراقبت های پس از تزریق فیلر
- بلافاصله پس از درمان، رایج ترین عوارض جانبی گزارش شده قرمزی موقتی و تورم در محل تزریق است. این اثرات به طور معمول طی دو یا سه روز برطرف می شوند.
- کمپرس سرد ممکن است بلافاصله پس از درمان برای کاهش تورم استفاده شود. اگر ناراحتی بیش از دو یا سه روز ادامه داشته یا اگر واکنش های دیگری رخ داده است، لطفاً با پزشک خود تماس بگیرید.
- تا زمانی که قرمزی و تورم برطرف نشده است، از قرار گرفتن ناحیه تزریق با گرمای شدید (آفتاب یا حمام آفتاب، شنا، سونای خشک و بخار و جکوزی) خودداری کنید.
- اگر قبلاً سابقه تبخال داشته اید به پزشک خود در مورد داروهایی که استفاده کرده اید و یا می کنید اطلاع دهید.
- از مصرف آسپرین، داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی و دوزهای زیاد مکمل های ویتامین E به مدت یک هفته پس از درمان خودداری کنید. این عوامل ممکن است کبودی یا خونریزی در محل تزریق را افزایش دهند.
- به مدت ۱ روز بعد از درمان از ورزش کردن، مصرف الكل، سیگار و قلیان خودداری كنید (اگر کبودی و خونریزی زیادی داشتید بهتر است تا بهبودی ناحیه ی تزریق صبر کنید).
- بعد از گذشت حدود شش ماه، پرکننده های اسید هیالورونیک به طور طبیعی توسط بدن تجزیه می شوند بنابراین، برای حفظ ظاهر باید سالی یک یا دو بار تزریق خود را تکرار کنید.
- برای اینکه ژل های تزریق شده جابه جا نشوند تا حد امکان به محل تزریق ژل لب دست نزنید؛ زیرا فیلر ها به گونه ای تزریق شده که هماهنگی و تقارن برقرار شده است و در صورت جابه جایی توازن به هم خواهد ریخت.
افراد منع از تزریق فیلر
- افرادی که دارای بیماری های سیستم ایمنی مانند لوپوس و روماتیسم و سندرم نفروتیک هستند.
- کسانی که سابقه سکته قلبی دارند.
- زنان باردار یا شیرده
- افرادی که مبتلا به آسم و حساسیت های شدید هستند.
- کسانی که مبتلا به دیابت هستند و از انسولین استفاده می کنند.
- افرادی که داروی آسیپرین یا وارفارین مصرف می کنند.
- افراد دارای بیماری قلبی تحت درمان
- کسانی که دارای سابقه سکته مغزی هستند.
- کسانی که دارای مشکلات مربوط به انعقاد خون هستند.
- کسانی که در 6 ماه گذشته و یا 6 ماه پیش رو؛ قصد یا سابقه مصرف راکوتان را دارند؛ چراکه این دارو خطر کلوئید یا اسکار به همراه دارد.
- افرادی که پلاک دهان و دندان دارند.
- افرادی که اختلالات روانی و انتظارات نابجا دارند.
مدت زمان ماندگاری فیلر
یکی از مسائل حائز اهمیت در تزریق فیلرها، مسئله ی ماندگاری و دوام آنها می باشد. به طور معمول افراد تمایل دارند تا روشی را برای تزریق برگزینند که دارای دوام و ماندگاری بیشتری باشد؛ اما باید دانست که دوام این تزریق ها به فاکتورهایی از جمله نوع پوست فرد، محل تزریق و میزان تزریق و البته جنس و نوع مواد تزریق شونده بستگی دارد. به طور معمول می توانیم بگوییم که مدت ماندگاری این تزریق ها بین 6 ماه تا 1 سال می باشد. این ژل ها و فیلرها دائمی نیستند و بعد از آن فرد می تواند برای تزریق مجدد اقدام نماید.
عوارض تزریق فیلر لب
خوشبختانه تا به امروز گزارشی حاکی بر عوارض تزریق فیلر مشاهده نشده است. مقدار کمی تورم بعد از تزریق فیلر به وجود می آید که با استفاده از کمپرس یخ بر لب، تورم بعد از 24 ساعت از بین می رود و نتیجه ی نهایی لب ها قابل مشاهده می شود. روش تزریق فیلر کمترین عوارض و علائم بعد از عمل را به خود اختصاص داده و مورد تمایز از سایر روش ها گشته است. تزریق فیلر بر لب کاملاً تضمینی است و هیچ گونه عفونت و عوارضی را به خود نسبت نداده است.
تزریق واکسن زگیل تناسلی در سنندج از جمله اقداماتی است که در کلینیک تخصصی پوست مو و لیزر دکتر جمال الدین حسن زاده انجام می شود. شما می توانید جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 33246361 - 087 اقدام نمایید.
نسخه اصلی مطلب
فیلر لب چه مزایا و عوارضی دارد؟ را در سایت دکتر جمال الدین حسن زاده بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید