کلینیک پوست صدف - پوست ، مو و زیبایی

فیلر چیست و انواع آن کدام است؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.sadafclinic.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف تلفن مطب : 32240827 - 031
آنچه در این مطلب میخوانید

یکی از روشهایی که امروزه به فراوانی در کلینیک های پوست انجام می شود؛ تزریق فیلرهای پوست است. انتقال این مواد از راه تزریق به لایه های مختلف پوست، علاوه بر افزایش حجم، می تواند نتایج جوانسازی پوست را نیز به همراه داشته باشد و در لیفتینگ و رفع چین و چروک های پوست مفید واقع شود. فیلرهای پوستی یا همان پرکننده ها، از لحاظ ساختار و ترکیبات دارای انواع مختلفی هستند که در این مقاله به معرفی آنها و بررسی تاثیراتشان خواهیم پرداخت.

تزریق فیلر از جمله خدماتی است که توسط متخصص پوست در کلینیک صدف اصفهان با بهترین نتایج قابل انجام می باشد. اگر مایل به تزریق فیلر در این مرکز هستید؛ می توانید با شماره تلفن 32240827 - 031 تماس حاصل فرمایید.

انواع فیلر :

فیلر اسید هیالورونیک (HA)

اسید هیالورونیک یک قند طبیعی ژل مانند است که در بدن انسان یافت می شود. وظیفه این ماده در بدن، جمع کردن نواحی مختلف پوست در زمان نیاز است. اسید هیالورونیک با توجه به طبیعی و کم خطر بودن، محبوب ترین نوع فیلر در سطح جهانی به حساب می آید. بااین حال باید به این موضوع توجه داشت که با توجه به طبیعی بودن این ماده و جذب آن توسط بدن، اثرات تزریق اسید هیالورونیک معمولاً ۶ تا ۱۲ ماه نمایان است و پس از آن نیاز به تجدید پروسه تزریق و فیلر دارد.

تزریق اسید هیالورونیک علاوه بر ایجاد اثرات موقت و سریع، کلاژن سازی پوست در محل تزریق را نیز افزایش می دهد. موضوعی که در بلندمدت و پس از چندین تزریق، قابل مشاهده خواهد بود.
با توجه به طبیعی بودن این ماده و وجود اسید هیالورونیک در بدن، استفاده از این روش درمانی با کمترین عوارض ممکن صورت می گیرد. هرچند کیفیت برند داروی استفاده شده می تواند در کاهش عوارض تأثیرگذار باشد.

فیلر هیدروکسیلاپاتیت کلسیم (CaHA)

هیدروکسیلاپاتیت کلسیم، یک ماده بسیار ظریف و میکروسکوپی است که در هنگام تزریق از همبستگی بیشتری در مقایسه با اسید هیالورونیک برخوردار است. با توجه به همین موضوع می توان انتظار داشت که تأثیر فیلر هیدروکسیلاپاتیت کلسیم، از اسید هیالورونیک بیشتر و تا یک سال دوام داشته باشد.
باید به این موضوع دقت داشت که هیدروکسیلاپاتیت کلسیم بیشتر در چربی های عمیق مورد استفاده قرار می گیرد و معمولاً با نظر پزشک در کنار اسید هیالورونیک و برای نواحی خاص بدن تجویز می شود.

فیلر پلی لاکتیک اسید

پلی لاکتیک اسید یک ماده مصنوعی است که در سال های گذشته از آن برای تولید نخ بخیه استفاده می شد. فیلر پلی لاکتیک اسید از انواع فیلر های مستقیم نیست بلکه اثر آن پس از مدت زمانی مشخص و با تحریک کلاژن سازی در محل تزریق نمایان می شود. از این فیلر معمولاً در نیمه پایینی صورت و در محل خطوط خنده ، حجم دهی لب و پر کردن گونه استفاده می شود. تزریق پلی لاکتیک اسید در سه یا چهار دوره یک ماهه انجام می شود و معمولاً اثری نیمه دائمی و چندساله دارد. به این موضوع دقت کنید که تنها فیلر پلی لاکتیک اسید مورد تأیید FDA، فیلر Sculptra Aesthetic است.

فیلر پلی متیل متاکریلات (PMMA)

فیلر پلی متیل متاکریلات از انواع فیلر های درشت دانه و دائمی است که اثر آن تا ۵ سال بعد از تزریق باقی می ماند. این ماده مصنوعی نه تنها خطوط خالی پوست را پر می کند بلکه منجر به کلاژن سازی در منطقه تزریق می شود. با توجه به تأثیر طولانی مدت این ماده، پزشکان ترجیح می دهند تا از پلی متیل متاکریلات درترمیم نواحی مختلف صورت استفاده نکنند. پلی متیل متاکریلات دارای عوارضی بیشتر از فیلر های کوتاه مدت است و ممکن است محل تزریق با کبودی و عفونت روبرو شود.

انواع فیلرهای پوستی

فیلر چربی

در این روش کم وبیش تهاجمی، چربی های بدن با استفاده از لیپوساکشن یا تکنیک های دیگر، استخراج می شوند و در نقاط مختلف بدن و صورت تزریق می شوند. این روش هرچند نیاز به استفاده از آرام بخش دارد و ممکن است عوارضی را در محل برداشت و تزریق ایجاد کند، اما از امن ترین تکنیک های فیلر به حساب می آید.

تزریق فیلر

با توجه به اینکه ماده تزریق شده، از بدن خود بیمار استخراج می شود، میزان حساسیت به ماده تا حدود زیادی کاهش می یابد و البته مدت زمان باقی ماندن اثر تزریق فیلر نیز از تکنیک های دیگر، طولانی تر است. استفاده از روش های مختلف تزریق فیلر ، به نوع پوست، محل تزریق، فیلر انتخابی و نظر مستقیم پزشک مربوطه ارتباط دارد. پزشک ممکن است پیش از شروع پروسه تزریق فیلر، آزمایش هایی را برای شما تجویز کند تا میزان حساسیت شما به مواد آلرژی زا، مشخص شود.

هرچند بسیاری از فیلر ها خود خاصیت بی حس کنندگی دارند، اما معمولاً ۲۰ دقیقه قیل از شروع درمان، از کرم یا اسپری بی حس کننده در محل تزریق فیلر استفاده می شود. به طورکلی با نظر مستقیم پزشک و کارشناس مربوطه، یکی از سه تکنیک سوراخ کردن، هاشور زدن و روش خطی برای درمان فیلر مورد استفاده قرار می گیرد. در تکنیک سوراخ کردن، سوراخ هایی متعدد در محل مورد نظر در روی پوست و با استفاده از حجم دهی مستقیم ایجاد می شود. این تکنیک معمولاً برای پر کردن چین و چروک های صورت مورد استفاده قرار می گیرد.

در نواحی پر وسعت مثل گونه ها، لب و حتی سینه، از تکنیک هاشور زنی استفاده می شود. تکنیکی که درواقع حجم فیلر را به صورت مساوی در سطوح وسیع تر تقسیم می کند و از ایجاد برامدگی های ناخواسته جلوگیری می کند. روش خطی نیز، تزریق عمیق تر به محل چین و چروک است. در این روش خروج فیلر در هنگام بیرون کشیده شدن سرنگ رخ می دهد. البته باید انتظار داشت که ترکیبی از تمامی روش های معرفی شده را بتوان در تزریق فیلر توسط کارشناس و پزشک آشنا با این تکنیک ها مشاهده کرد.

فیلر برای چه کسانی مناسب نیست؟

هرچند تزریق فیلر را می توان یک روش نه چندان تهاجمی و کم و بیش کم خطر دانست، اما باز هم اشخاصی هستند که کاندیدای مناسبی برای این روش درمانی به حساب نمی آیند.
مبتلایان به دیابت، اختلالات خونریزی دهنده، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی عضلانی و اشخاصی با سابقه به حساسیت شدید به مواد شیمیایی، تنها با نظر مستقیم پزشک مرتبط با بیماری باید تزریق فیلر را انجام دهند. علاوه بر این، اشخاص باردار یا افرادی که در حال شیردهی هستند نباید به هیچ وجه از روش های مختلف درمانی فیلر استفاده کنند.به طورکلی افراد سالم و فاقد بیماری های پوستی و حساسیتی که از دخانیات استفاده نمی کنند، بهترین کاندیدا های استفاده از فیلر در نقاط مختلف صورت و بدن هستند.

فیلرهای پوستی چگونه می توانند ظاهر فرد را بهتر کنند؟

در حالی که فیلرهای پوستی گاها به فیلر های رفع چروک نیز شناخته می شوند اما می توانند عملکردی بسیار بیشتر از رفع چروک داشته باشند. فیلرهای پوست در رفع بسیاری از مشکلات رایج مفید هستند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. صاف کردن خطوط اطراف بینی و دهان: این موارد به خطوط ماریونت، لبخند یا پرانتزی نیز شناخته می شوند.
2. افزایش و بازگردانی حجم از دست رفته گونه و شقیقه
3. کاهش ظاهر خطوط عمودی لب ها
4. برجسته سازی و حجم دهی به لب ها
5. صاف کردن چین های اطراف چانه
6. بهبود تقارن در اجزا صورت

ماندگاری اثر فیلر

هرچند انواعی از فیلرها، دائمی نام گذاری شده اند، اما باز هم می توان تأیید کرد که هیچ کدام از انواع مختلف فیلرها، اثری بسیار بلندمدت را از خود به نمایش نمی گذارند. البته کوتاه مدت بودن اثر فیلر ها از نکات مثبت این تکنیک درمانی و زیبایی به حساب می آید.

در نظر داشته باشید که هرگونه تغییر دائمی در صورت، با نادیده گرفتن تغییرات آینده بدن انسان صورت می گیرد و در بلندمدت ممکن است منجر به نتایجی نامناسب شود. با این اوصاف انواع فیلر ها در گروه های کوتاه مدت چندماهه، میان مدت یک ساله و بلندمدت چندساله قرار می گیرند.

تکنیک ها و مواد کوتاه مدت به دلیل قیمت مناسب و اثرگذاری بیشتر و زیباتر، از محبوب ترین روش های فیلر موجود در بازار هستند. هرچند این روش ها در طول مدت زمان استفاده باید به صورت دوره ای تمدید شوند و تزریق های جدید صورت بگیرد.

اینستاگرام کلینیک صدف

عوارض تزریق فیلر

استفاده از فیلر ها در اغلب موارد بی خطر است، اما هرگونه پروسه پزشکی می تواند در جای خود دارای عوارضی کوتاه مدت و بلندمدت باشد. بااین حال اگر فیلر انتخابی از مواد با کیفیت و طبیعی باشد، انتظار می رود تا عوارضی مثل زخم و کبودی، در چند روز پس از تزریق فیلر کاهش بیابد.
هرچند تزریق مواد بی کیفیت، مراجعه به پزشکان نا آشنا با تکنیک های درمانی فیلر و عدم رعایت بهداشت، می تواند عوارضی دائمی و غیرقابل جبران را برای بیمار به همراه داشته باشد.

مراقبت های مورد نیاز در دوران نقاهت

پیش از تزریق فیلر باید تمامی عوارض قابل انتظار را از پزشک بپرسید و با آمادگی کامل، این پروسه درمانی را آغاز کنید. بهتر است پس از تزریق و تا چند روز، مصرف آب خود را افزایش دهید.
تورم و کبودی تا چند روز پس از تزریق قابل پیش بینی است، اما اگر تورم از نوع پیش رونده بود و یا پس از چند روز کاهش نیافت، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید. در مدت درمان باید از مصرف مشروبات الکلی و دخانیات خودداری کنید. حرارت شدید یا فشار نیز ممکن است نتایج تزریق فیلر را تحت تأثیر قرار دهد.

در صورت پدیدار شدن آثاری همچون ورم، با استفاده از کمپرس یخ می توانید نقطه موردنظر را التیام ببخشید. استرس زیاد نیز می تواند مدت زمان نقاهت را افزایش دهد پس سعی کنید تا توجه خود را از محل تزریق فیلر منحرف کنید. درهرصورت به این موضوع دقت کنید که اثر بیشتر فیلرها، موقت و قابل ترمیم است.

همشهریان گرامی در صورتی که نیازمند اقدامات تشخیصی - درمانی در زمینه پوست می باشید؛ و به دنبال بهترین روش درمانی هستید؛ حتما به متخصص پوست در اصفهان مراجعه نمایید تا به واسطه دانش، تجربه و احاطه بر انواع بیماری های پوستی و اختلالات گوناگونی که در اثر افزایش سن، ژنتیک و عواملی محیطی ایجاد می شود؛ مناسب ترین درمان را برای شما در نظر گیرد.

نسخه اصلی مطلب فیلر چیست و انواع آن کدام است؟ را در سایت کلینیک پوست صدف بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
پرسش های رایج در مورد تزریق بوتاکس یا دیسپورتدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
بهترین روشهای جوانسازی دستدکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]
دلیل بی اختیاری ادرار در خانمها و راههای درمان آندکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
عوارض راکوتان برای پوستدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
پاسخ به سؤالات آی یو دی(1)دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]
پرونیشن یا چرخش مچ پا به خارج چیست؟دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز درباره ارتودنسی شفاف (اینویزیلاین) برای نوجواناندکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین؛ مزایا، ماندگاری و مراقبتهادکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر پرستو خسروانی - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر پرستو خسروانی

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drkhosravani.ir
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر احمد شکرچی زاده - متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر احمد شکرچی زاده

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات


www.drshekarchizadeh.ir
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت