حتما با فواید نوشیدن آب آشنا هستید. تا جایی که می توانید، بین افطار تا سحر آب بنوشید. نوشیدن آب کافی خطر کم آب شدن بدن در طول روزه داری را کاهش می دهد. سعی کنید حتما روزی (بین افطار و سحر) ۸ لیوان مایعات مصرف کنید. مایعات شامل انواع آب میوه، شیر، شربت و سوپ هم می شود اما آب بهترین انتخاب است. در حالت ایده آل باید مصرف نوشیدنی های کافئین دار مثل قهوه، چای و نوشابه را کاهش بدهید. این نوشیدنی ها ادرارآور هستند و باعث کاهش آب بدن می شود.
رژیم غذایی خوب و متعادل، کلید روزه داری سالم در ماه رمضان است. در ادامه غذاهایی را به شما پیشنهاد می کنیم که بهتر است بین افطار تا سحر نوش جان کنید تا در این ماه، دچار مشکلات گوارشی نشوید.
در وعده های غذایی ماه رمضان، اغلب خانواده ها کنار هم جمع می شوند و دور هم افطار می کنند. همچنین باز کردن روزه یا شروع آن در وعده ی سحری با خوردن غذای خوشمزه ی مورد علاقه بسیار لذت بخش است. زمانی که در طول ماه رمضان تصمیم می گیرید چه چیزی بخورید، به یاد داشته باشید که افطار و سحر به نگه داشتن روزه در روز بعد کمک زیادی می کند. پس انتخاب غذای مناسب، اهمیت بسیاری دارد.
در سحری باید غذاهایی بخوریم که بتواند انرژی مورد نیاز ما را در ساعات طولانی گرسنگی تأمین کند. پس بهتر است در این وعده، بیشتر از غذاهای زیر نوش جان کنید:
میوه ها و سبزیجات فیبر بالایی دارند و به همین دلیل خوردن آنها در طول ماه رمضان توصیه می شود. میوه و سبزی باعث ایجاد احساس سیری می شود و از یبوست جلوگیری می کند. این مواد همچنین حاوی ویتامین، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند که برای سلامتی انسان بسیار مفید است.
غذاهایی با کربوهیدرات و فیبر بالا، مثل برنج قهوه ای و نان سبوس دار دیرهضم هستند و به حفظ انرژی بدن در طول روز به مدت طولانی تر کمک می کنند.
مرغ بدون پوست، ماهی و محصولات لبنی کم چرب به رغم محدود کردن میزان چربی دریافتی بدن، منابع غنی پروتئین هستند. به علاوه این مواد به مرمت و ساخت بافت های بدن و همچنین بهبود وضعیت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف فراورده های لبنی پر از کلسیم نیز باعث حفظ استحکام استخوان ها می شود. کسانی که دچار مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند، می توانند شیر فاقد لاکتور یا شیر سویای غنی شده از کلسیم را انتخاب کنند.
افطار زمانی است که باید انرژی از دست رفته ی خود را بازیابید. غذاهایی که در این وعده نوش جان می کنید، باید ترکیبی از تمامی گروه های اصلی غذایی باشد: میوه و سبزیجات، برنج و جایگزین های آن، گوشت و جایگزین های آن (که شامل فراورده های لبنی هم می شود).
"سرطان چیست و چگونه بوجود می آید؟" یکی از سوالات پرتکراری است که امکان دارد در ذهن شما هم مطرح شده باشد. شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین با ایجاد بخش مطالب مربوط به سرطان ، بنا دارد آگاهی جامعه را پیرامون این بیماری ارتقاء دهد. شما هم اگر مایل به یافتن پاسخ سوالات خود درباره سرطان هستید؛ مطالب بخش سرطان را مطالعه فرمایید.