1- اختلال میل جنسی
2- اختلال نعوظ
3- اختلال در انزال و ارگاسم
در اختلالات جنسی رویارویی با دومقوله مطرح است که یکی عوامل جسمی و ارگانیک است و دیگری عوامل روانی، عاطفی و سایکوژنیک. به همین جهت بررسی و درمان اختلالات جنسی و بازگرداندن سلامت جنسی به فرد، باید توسط یک تیم انجام پذیرد.
در این بیماران، میل جنسی و رغبت به رابطه، دچار مشکل می شود. از این افراد پس از مراجعه شرح حال گرفته می شود در ارتباط با اینکه بی میلی جنسی آنها از کی شروع شده؟ آیا همیشگی است یا در شرایط خاص با فردی خاص ایجاد می شود؟ آیا این وضعیت نوسان دارد یا خیر؟ آزمایشات هورمونی برای تشخیص اختلالات میل جنسی تجویز می شود. اگر از نظر جسمی و نتایج آزمایشات، همه چیز در فرد نرمال باشد، این اختلال باید از نظر سایکوژنیک بررسی شود.
در افرادی که به اختلال نعوظ مبتلا هستند، برقراری، شروع و ادامه رابطه، برایشان مشکل می شود. در اختلال نعوظ سن فرد، زمان آغاز اختلال در نعوظ، بررسی همیشگی بودن این اختلال و اینکه آیا در برقراری رابطه با همه شرکای جنسی این مشکل وجود دارد، حاوز اهمیت است. سابقه بیماری های مراجعه کننده، بیماری دیابت، قلب و عروق، فشار خون، سابقه جراحی هایی که شخص روی پروستات، گردنه مثانه و بیضه ها انجام داده است، همه از موارد قابل توجه می باشند. لیست داروهای بیمار هم مهم است زیرا برخی از داروها به خودی خود فرد را دچار اختلال در نعوظ می نمایند.
افرادی که مصرف سیگار، چربی خون بالا و دیابت داشته باشند و دچار نعوظ باشند ممکن است در آینده دچار سکته قلبی شوند. برای درمان اختلال نعوظ ، سبک زندگی باید اصلاح شود. سیگار، قلیان، الکل و دخانیات، باید حذف شود. مصرف چربی و نمک باید محدود شود و فرد باید ورزش کند. ضمن اینکه با برخی از داروها می توان به درمان اختلالات نعوظ پرداخت.
اختلالات انزال و ارگاسم خود به چند دسته تقسیم می شود که انزال زودرس ، انزال دیررس، انزال پس گرد ، نداشتن انزال، و ارگاسم جزو این تقسیم بندی می باشند.
همشهریان عزیز! برای بهره مندی از درمان آزوسپرمی به عنوان اصلی ترین دلیل ناباروری در مردان ، به متخصص اورورلوژِی در اصفهان مراجعه نمایید.