از موارد شایع جراحی میتوان به: ساکشن چربیهای ناحیه زیر چانه ( غبغب ) (سینهها- در مردان و زنان) نواحی شکم، پهلوها، ران، ساق و پشت و بازوها اشاره نمود که میتوان به طور همزمان با جراحی مینوپلاستی (برداشتن پوست و چربی اضافه شکم ) و ماموپلاستی (کوچک نمودن و بازسازی سینهها) انجام داد.
پیرامون عوارض احتمالی این نوع جراحی، در کل انجام لیپوساکشن با رعایت اصول علمی و انتهاب صحیح بیماران نمیتواند خطر عمدهای را در بر داشته باشد، و خطر آن را میتوان مشابه سایر اعمال جراحی بزرگ مثل: سزارین و جراحی لگن و شکم دانست. یک مثال دقیقتر این که: این نوع جراحی و سایر اعمال جراحی را باید مشابه عبور از خیابان دانست که علیرغم انجام روزمره آن میتواند با عدم رعایت نکات راهنمایی و رانندگی با خطر همراه باشد. مسئلهای که همیشه در ارتباط با لیپوساکشن مطرح است، آمبولی است که به دو صورت خونی، ریوی و آمبولی چربی میباشد. آمبولی خونی که منجر به آمبولی ریه میشود.
شیوع بسیار کمی داشته و بیشتر در بیمارانی که زمینههای عروقی و خونی دارند، دیده میشود که اگر بیمار خوب انتخاب و قبل از عمل بررسی دقیق شود میتوان از وقوع آن پیشگیری نمود. و در حین عمل و بعد از ان اقداماتی انجام داد. ولی آنچه بیشتر مطرح است آمبولی چربی است که به دنبال جدا نمودن و خروج چربیها ممکن است مقداری از این چربیها وارد جریان خون شود که در اکثر بیماران بدون علامت و بدون خطر میباشد و در موارد خاصی نیاز به مراقبت و درمان دارد و در موارد بسیار نادر منجر به فوت میشود. ولی با توجه به آمبولی چربی در موارد دیگر حتی به دنبال شکستگیهای استخوان و سایر اعمال جراحی بزرگ نیز ممکن است دیده شود.
زمان بستری بیش از 24 ساعت نیست و از ویژگیهای مهم این عمل این که: به صورت بسته انجام میشود و جز چند سوراخ کوچک بر روی پوست هیچ اثر دیگری باقی نمیماند ولی به دلیل این که به صورت بسته انجام میشود احتمالاً در مواردی باعث ایجاد ناهمواری در زیر پوست میشود که در صورت باقی ماندن خط عمل پس از چند ماه بایستی مجدداً این عمل با وسعت محدودتری تکرار شود.
در این عمل اساس جدا نمودن چربیها و خارج نمودن آنها با ایجاد فشار مکش از طریق کاتولها است. و در موارد خاصی میتوان از امواج اولتراسوند (فراصوت) و یا لیزرهای کم توان نیز کمک گرفت.
پس از جراحی میبایستی بیمار از پوششهای الاستیک مانند: شکم بند و باندهای الاستیک یا کشی استفاده نماید این پوششها باعث کاهش تورم شده و بیمار در آن احساس راحتی بیشتری مینماید و همچنین بعد از عمل تورم در محل ساکشن همراه کبودی و خون مردگی است که طی چند روز بر طرف میشود.
ولی ورم در محل عمل احتمالاً تا چند هفته باقی میماند. نکته مهم این که: بیماران پس از لیپوساکشن باید مواظب اضافه وزن خود باشند، و با رعایت رژیم غذایی مناسب و انجام فعالیتها و ورزشهای درست از افزایش وزن و تعدد تجمع چربی جلوگیری نمایند.
1- چاقیهای بیش از حد و مفرط
2- تجمع چربی منتشر در تمام نقاط بدن
3- وجود بیماریهای لاعلاج
4- وجود نارسایی کلیه و کبد
5- وجود بیماری های قلبی و ریوی
6- سابقه اختلالات عروقی و مشکلات خونی
مجموعه پزشک آنلاین، بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی به زبان فارسی می باشد. ما در این مجموعه علاوه بر ارتقاء آگاهی، متخصص ارائه و پشتیبانی یک وب سایت حرفه ای و کامل در کمترین زمان ممکن هستیم. علاوه بر طراحی سایت های مبتنی بر سئو، به روز رسانی و سئوی محتوا، همچنین طراحی سامانه نوبت دهی هوشمند با امکان پرداخت آنلاین از دیگر خدمات این مجموعه محسوب می گردد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.