فیزیولوژی ابرو و توجه به آن در کاشت ابرو
سه ویژگی مهمی که در مو های ابرو وجود دارد و در کاشت مو باید به آنها توجه گردد به شرح زیر اند:
*مو های قسمت ابرو نسبت به مو های سر در جهت های متفاوتی رشد می کنند و این جهات در قسمت های مختلف ابرو نیز می تواند متفاوت باشد.
*مو های قسمت ابرو از قسمت فولیکول با پوست زاویه زیادی دارند، همین ویژگی باعث می شود تا مو های ابرو بر روی پوست بخوابند و شیوه قرار گرفتن آن ها با مو های روی سر متفاوت می باشد که دلیل آن همین موضوع است.
*مو های سر به صورت گروه های دو تا چهار تایی رشد می کنند اما این موضوع در مو های ابرو متفاوت است بدین صورت که مو های ابرو به صورت تک تار رشد خواهند کرد.
*مو های ابرو و سر از نظر چرخه رشد و ریزش نیز بسیار متفاوت هستند و باید به این نکته توجه داشت که ریزش مو های سر به مراتب بیشتر می باشد.
ویژگی هایی که ذکر شد باعث می شوند تا انجام کاشت ابرو به مهارت و تجربه بسیار زیادی نیاز داشته باشد.
یکی دیگر از مسائلی که انجام کاشت ابرو را بسیار مشکل می سازد موضوع تقارن و توازن میان ابرو های هر دو سمت است که در صورت کوچک ترین اشتباهی این توازن به هم خواهد خورد. نکته ای که باید به آن توجه شود این است که مو های ابرو های آقایان و بانوان متفاوت از یکدیگر است و پزشک باید با دقت عمل به این موضوع به انجام پروسه کاشت بپردازد.
طول مدت کاشت ابرو چقدر است؟
مدت زمان انجام عمل کاشت ابرو برای هر شخصی می تواند متفاوت باشد. برای مثال شخصی که نیاز به ترمیم بیشتر در ناحیه ابرو دارد قطعا به زمان بیشتری نیز برای انجام عمل نیاز خواهد داشت و به طبع کسانی که نیاز کمتری به ترمیم دارند زمان کمتری را برای عمل صرف خواهند کرد.
قسمت تاجی ابرو به دلیل حساسیب بالاتری که دارا است زمان بیشتری را به خود اختصاص خواهد داد و ممکن است تا 5 ساعت نیز به طول بینجامد. انجام کاشت ابرو در قسمت های پایین تر ابرو زمان کمتری را نیاز خواهد داشت و زمانی نزدیک به 2 ساعت را به خود اختصاص می دهد.
همانطور که گفته شد لازم است تا مو ها به دقت کنار هم گذاشته شوند تا توازن مو ها بر هم نخورد به دلیل نیاز بسیار زیاد به دقت این عمل مدت زمان زیادی را از بیمار خواهد گرفت. اما نکته مثبتی که نباید نادیده گرفته شود عدم نیاز این عمل به استراحت می باشد.
تفاوت ابرو های بانوان و آقایان و تاثیر آن در کاشت ابرو
همانطور که گفته شد ابرو های آقایان ضخیم تر می باشند و از تراکم بالاتری نسبت به ابرو های خانم ها برخودار اند. ابرو های آقایان از نظر قوس نیز تفاوت هایی با ابرو های بانوان دارند. در اقایان قوس ابرو بسیار کم است و در اکثر موارد اصلا وجود ندارد.
بخش های پایین تر ابرو در آقایان برجسته تر می باشد و تراکم بسیار بالایی را دارا است. ضخامت بافت ابرو های آقایان در تمامی بخش های ابرو تقریبا یکسان می باشد. ابرو های آقایان تا قسمت فرو رفتگی چشم ادامه می یابد و بیش تر از نخواهد بود. طول متوسط ابرو در برای آقایان 5.5 سانتی متر و پهنای ابرو ها نیز نزدیک به 1.5 سانتی متر خواهد بود که تاثیر این ویژگی ها در چهره آقایان کاملا واضح می باشد.
ابرو های خانم ها متفاوت می باشد، بدین شکل که قسمت انتهایی ابرو ها عقب تر می باشد همچنین قسمت انتهایی ابرو یا به اصطلاح دم ابرو کم تراکم تر و نازک تر می باشد. ابرو های بانوان دارای قوس و خم شدگی می باشد که همین ویژگی باعث زیبایی بیشتر ابرو های بانوان می باشد. قوس ابرو در بیشتر مواقع در یک سوم انتهایی ابرو قرار خواهد گرفت. بخش میانی و تاج ابرو تراکم بسیار بیشتری نسبت به بخش انتهایی ابرو دارد. طول ابرو در خانم ها به طور میانگین 5 سانتی متر و پهنای ابرو نیز حدود 1.3 سانتی متر می باشد.
چه افرادی بیشتر برای کاشت ابرو کاندید می شوند؟
کسانی که تمایل به انجام کاشت ابرو دارند به طور عمده افرادی اند که فاقد ابرو می باشند یا با مشکل نازکی ابرو و یا کم پشت بودن ابرو دست و پنجه نرم می کنند. همچنین افرادی هستند که به دلیل وجود زخم یا جای سوختگی در قسمت ابرو تمایل به کاشت ابرو پیدا می کنند.
نازک و کم پشت بودن ابرو می تواند دلایل بسیاری داشته باشد از جمله بیماری ها و یا مسائل موروثی و ژنتیکی. از جمله بیماری هایی که منجر به کم پشت شدن ابرو ها می گردد می توان به مشکلات مربوط به غده تیروئید اشاره کرد. قابل ذکر است که مصرف برخی دارو ها نیز می تواند باعث کم پشت شدن ابرو ها شود.
بیماری های دیگری که به ابرو ها آسیب می رسانند آلوپسی آره آتا و آلوپسی توتالیس می باشند. مبتلایان به این بیماری ها نمی توانند کاشت ابرو را انجام دهند چرا که سیستم ایمنی بدن آن ها به فولیکول های مو از جمله ابرو ها حمله کرد و باعث ریزش آنها می گردد و انجام عمل کاشت ابرو تقریبا بی حاصل خواهد بود.
در بسیاری مواقع خانم هایی که اقدام به برداشتن بیش از حد ابرو ها کرده اند نیز برای کاشت ابرو اقدام خواهند کرد که کاشت ابرو می تواند راه حل مناسبی برای آنها باشد. افزایش سن تراکم بسیار کم ابرو در قسمت انتهایی ابرو نیز می تواند افراد را ترغیب به انجام کاشت ابرو کند.
کاشت ابرو بر روی تاتو و هاشور
یکی از سوالاتی که در این زمینه برای بسیاری از افراد پیش می آید این است که آیا می توان بر روی تاتو و یا هاشورعمل کاشت را انجام داد؟
پاسخ این سوال بله است. علاوه بر امکان انجام این درمان بر روی تاتو باید بدانید که نتیجه کاشت ابرو بر روی تاتو و هاشور بسیار بهتر و زیباتر خواهد بود متخصصین انجام کاشت ابرو توصیه می کنند برای بهتر جلوه کردن نتیجه کاشت ابرو، پیش از انجام عمل اقدام به تاتو کردن ابرو های خود کنید. همچنین هاشور زدن ابرو ها با تکنیک میکرو پیگمنتیشن می تواند نتیجه بسیار خوبی را برای شخص به عمل آورد. این توصیه پزشکان به این علت است که پس از انجام کاشت ابرو ممکن است تعدادی از گرافت ها زنده نمانده و دچار ریزش شوند. عدم خونرسانی و غذارسانی باعث چنین مشکلی خواهد شد. توجه داشته باشید که این رخداد کاملا طبیعی بوده و برای بسیاری از افراد رخ خواهد داد. فواصلی که با ریزش این گرافت ها ایجاد می شود چندان زیاد نیست و نیاز به کاشت مجدد نخواهند داشت اما ممکن است زیبایی ناحیه ابرو را تحت تاثیر خود قرار دهد. با انجام تاتو و هاشور زدن ابرو ها این مشکل به مقدار بسیار زیادی حل خواهد شد و فواصل میان تار های ابرو کاملا پوشیده می شود.