لیزر صورت، یکی از رایج ترین و ماندگارترین روش ها برای از بین بردن موهای اضافی صورت هست و محبوبیت ویژه ای هم بین خانم ها و هم آقایان پیدا کرده است. در روش لیزر درمانی، پرتوهای لیزر مانع از رشد مجدد مو در فولیکول های مو شده و اگر جلسات مورد نیاز برای لیزر صورت رو به طور منظم دنبال کنید، نه تنها موهای صورت به تدریج کمرنگ، نازک و کم میشه بلکه ممکنه دیگه هیچ مو اضافه ای روی صورت رشد نکنه و همیشه پوستی صاف و بدون مو خواهید داشت.
برای لیزر موهای زائد در اصفهان با مراجعه به کلینیک دکتر رامین مدرسی بدون درد و ایجاد عوارض، در کوتاه ترین زمان ممکن، به رفع موهای زائد خود بپردازید. لطفا جهت مشاوره رایگان و دریافت نوبت با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.
مهم ترین عیب این روش ، هزینه آن است.
شما برای رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه در لیزر صورت ، حداقل به ۶ جلسه لیزر نیاز دارید
که تعداد جلسات درمانی باعث افزایش هزینه هر گونه درمانی می شود.
درمان به وسیله لیزر روی قسمت هایی که موها نازک تر هستند ، بهتر نتیجه می دهد.
لیزر روی موهای بلوند و یا خاکستری نتیجه مطلوبی ندارد. هم چنین برای افراد که پوست تیره تری دارند ،
به طور کامل پاسخ گو نیست. و حتی افرادی با پوست صورت بسیار روشن نتیجه خوبی ندارد.
سوختگی های جزئی ناشی از درمان لیزر موهای زائد تقریباً تا حدی رایج است. آسیب ناشی از لیزر به صورت سه درجه سوختگی وجود دارد، سوختگی درجه یک خیلی جدی نیست و با گذشت زمان بهبود می یابد. اگرچه سوختگی درجه دوم و سوم می تواند منجر به تاول، پوسته پوسته شدن، لکه تیره زدن و لکه ی روشن زدن پوست و باقی ماندن جای سوختگی روی پوست شود. اگر در هنگام لیزر احساس گرمای شدید کردید و پوستتان خنک نشود یا درد شدید داشته باشد، باید به پزشک خود هشدار دهید.
گاهی اوقات لیزر می تواند فولیکول های مو را تحریک کند، به گونه ای که خونریزی جزئی یا زخم ایجاد شود. معمولاً در افرادی که موهای زیر پوستی دارند رخ می دهد. اگرچه، همچنین گزارش شده است که در بیش از 30 درصد افراد دارای پوست روشن تر که از لیزرهای پالس بلند روبی و الکساندرایت استفاده می کنند، این مشکلات بروز می کند. دلیل اصلی پوسته پوسته شدن پوست، به استعمال بیش از حد لیزر در منطقه ربط دارد.
اگر بعد از درمان با لیزر موهای زائد، تاول زدگی داشته باشید، ممکن است دچار سوختگی درجه دو شوید. بیشترین دلیل بروز این عارضه، کار تکنسین هایی است که از تجربه و صلاحیت کافی در لیزر درمانی برخوردار نیستند. تاول ها بسیار دردناک هستند و ناراحتی های شدید را برای هر کسی به همراه می آورند و در صورت عدم درمان ممکن است منجر به خطر ایجاد اسکار و جای سوختگی و تغییر رنگ دانه های پوستی شوند.
هیپرپیگمانتاسیون (افزایش رنگ دانه ها) به تیرگی پوست اشاره دارد. این عارضه اغلب در بیمارانی که پوست تیره تری با انرژی لیزر بیش از حد و خنک کننده نامناسب اپیدرم دارند، ایجاد می شود. لکه تیره معمولاً طی سه ماه محو می شود اما می تواند شش تا هشت ماه دوام داشته باشد. گزارش های اخیر طی یک دهه گذشته نشان داده است که در هنگام استفاده از لیزرهای با طول موج بلندتر مانند دایود یا Nd: YAG، هیپرپیگمانتاسیون کاهش یافته و خطر آن در هنگام استفاده از IPL و Ruby نسبت به سایر لیزرها بیشتر است.
هیپوپیگمانتاسیون به روشن شدن پوست گفته می شود و به خاطر جذب شدن پرتوی لیزری به پوست به جای جذب شدن به فولیکول مو ایجاد می شود. پرتوهای نوری می توانند ملانین پوست را خراب یا معیوب کنند و از این طریق به توانایی بدن در تولید رنگ پوست آسیب می رسانند. روشن تر شدن رنگ پوست به طور کلی تا دو ماه ادامه دارد و ممکن است در برخی موارد دائمی باشد. افرادی که پوست تیره دارند، نسبت به روشن شدگی پوست آسیب پذیرتر هستند.
به طور کلی در موارد نادر امکان ایجاد جای زخم و اسکار بعد از درمان با لیزر موهای زائد وجود دارد. اگرچه مقالات متعددی در مطبوعات وجود داشته است که در آن ها بیماران به دنبال درمان با لیزر، دچار اسکار و جای زخم شده اند. شایع ترین علت این عارضه، استفاده نادرست از دستگاه لیزر است. لیزر الکساندرایت برای پوست های روشن تا متوسط، دایود برای رنگ پوست های روشن تا برنزه و Nd: YAG برای پوست های تیره هستند. علت بعدی آن، تجربه و آموزش اپراتور دستگاه لیزر است.
کبودی یکی از خطرات نادر لیزر موهای زائد است. بیماران دارای پوست حساس که به راحتی کبود می شوند ممکن است بعد از درمان شاهد کبودی در پوستشان باشند. افراد دیابتی، افرادی که از قبل دچار بیماری های پوستی یا مشکلات گردش خون هستند، به دلیل گردش خون ضعیفشان، بیشتر در معرض کبودی پوستشان قرار دارند. گاهی اوقات می توان با متوقف کردن مصرف داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین یا اجتناب از مصرف ویتامین E به مدت 2 هفته قبل از درمان با لیزر، از ایجاد کبودی ها جلوگیری شود.
آسیب دیدگی چشم یک اثر جانبی طولانی مدت و مضر است، اما می تواند بسیار نادر باشد. هر پالس مستقیم یا متمایل نور که به چشم وارد شود، می تواند به شبکیه آسیب برساند و به طور بالقوه منجر به کوری شود. پزشکان استفاده از لیزر را در هر جایی در اطراف حدقه ی چشم (کل ناحیه ی استخوان اوربیتال و حلقه ی چشم) توصیه نمی کنند. زیرا نور می تواند به چشم شما برسد و خطر ابتلا به یووییت (تورم رنگینه ی چشم)، افزایش می یابد. این مشکل هنگام استفاده از لیزر با طول موج بلندتر اتفاق می افتد و ممکن است باعث قرمزی چشم، تاری دید، حساسیت به نور، کدری، لکه های شناور در طول میدان بینایی و درد چشم شود.
لیزر موهای زائد صورت روشی کاملا ایمن و بی خط برای کسانی است که دوست دارند برای همیشه از شر موهای اضافی صورت خود خلاص شوند. اما در این میان افرادی وجود دارند که از دردناک بودن این روش هراس داشته و برای استفاده از مزایای آن تردید دارند. اگر برای شما نیز این سوال ایجاد شده که آیا لیزر موی صورت درد دارد یا نه؟ در پاسخ می توان ادعا کرد که این روش کاملا بدون درد بوده و برای پوست های حساس و افرادی که آستانه درد بسیار پایینی دارند می توان از پمادهای بی حس کننده در این ناحیه استفاده کرد. بنابراین کاندیدهای انجام آن کوچکترین دردی را احساس نکرده و می توانند برای یک عمر از دردسرهای حذف موی زائد صورت و روش هایی دردناک مثل بند انداختن و اپیلاسیون رهایی یابند.
برای کسب آگاهی از تکنیک مناسب کاشت ریش و سبیل برای خود و برآورد هزینه های این عمل، در اصفهان توسط دکتر رامین مدرسی، می توانید با شماره های درج شده در انتهای صفحه تماس گرفته و با مشاورین ما در ارتباط باشید. همچنین می توانید با دریافت وقت قبلی و مراجعه حضوری، از مشاوره رایگان و تخصصی در این زمینه بهره مند شوید.