نه، موهای زائد ، اضافی یا ناخواسته به 2 دلیل هورمونی یا غیرهورمونی ایجاد می شوند. اگر دلایل هورمونی باعث ایجاد موهای زائد شوند، شما نمی توانید با هیچ نوع لیزری، بدون درمان بیماری زمینه ای از پس این موها برآیید. اختلالات هورمونی یا ابتلا به تخمدان پلی کیستیک باعث می شود خانمها در قسمت هایی از بدن خود که به طور طبیعی مو ندارند، با موهای ضخیم و تیره مواجه شوند. از این رو، چنین افرادی باید ابتدا بیماری و سپس موهای زائد خود را درمان کنند.
در کلینیک دکتر لادن ناظمی با بهره گیری از کادری زبده و مجرب، همچنین استفاده از مجهزترین و مدرن ترین دستگاه های لیزر موهای زائد در اصفهان، می توانید بدون ایجاد عوارض، در زمانی کوتاه، بهترین نتایج رفع موهای زائد را تجربه نمایید. برای مشاوره رایگان و دریافت نوبت با شماره های درج شده در همین صفحه تماس حاصل فرمایید.
چرا؛ ولی این بیماران باید همزمان با لیزر، درمان دارویی برای رفع بیماری هورمونی خود را هم انجام دهند. درمان دارویی از رشد موهای جدید پیشگیری می کند و لیزر هم همزمان، موهای ایجاد شده را از بین می برد. این در حالی است که لیزر بدون داور درمانی برای این بیماران، فقط صرف هزینه اضافی و بی فایده است.
این پرمویی (هایپر تریکوز) معمولا پاسخ دهی مناسبی به لیزر دارد. هرچه پوست افراد مبتلا به پرمویی غیرهورمونی، روشن تر و موهای آنها تیره تر و با قطر بیشتری باشد، شانس رفع دائمی شان هم بیشتر خواهد بود.
بله، از آنجایی که امکان سوختگی و آسیب های پوستی با لیزر موهای زائد در افرادی با پوست های تیره بیشتر است، توصیه می شود افرادی که سولاریوم کرده اند، حمام آفتاب گرفته اند یا پوست های بسیار تیره ای دارند، از لیزر کردن موهای زائد خود به شدت پرهیز یا در مورد این کار با پزشک پوست مشورت کنند. لیزر کردن موهای زائد در این افراد و توسط اپراتورهای غیرحرفه ای، چیزی جز سوختگی های شدید پوستی را برای آنها به دنبال نخواهد داشت؛ سوختگی هایی که ممکن است لک های پوستی ناشی از آنها گاهی تا آخر عمر هم همراهشان بماند.
بیمارانی مانند افراد مبتلا به لوپوس که نور لیزر باعث تشدید بیماری شان می شود. افراد مبتلا به پورفیری هم به دلیل واکنشی که نسبت به لیزر نشان می دهند، باید دور این روش درمانی را برای رفع موهای زائد خود خط بکشند. افرادی هم که باتری در قلب خود کار گذاشته اند باید قبل از لیزر، پزشک خود را در جریان بگذارند و معمولا از انجام لیزر موهای زائد منع می شوند.
سالهاست پزشکان و پژوهشگران دنبال پاسخ این پرسش هستند اما هنوز هیچ کدام از منابع علمی ثابت نکرده اند لیزر موهای زائد دردوران بارداری برای مادر یا جنین، ضرر دارد. با این حال و به طور کلی، ما تماس با هر نوع اشعه ای را برای خانم های باردار منع می کنیم. لیزر موهای زائد در دوران شیردهی هم کاملا بدون خطر و ضرر برای مادران و نوزادان آنهاست.
بله، اگر شما از داروهایی که پوست را نسبت به نور حساس می کنند، استفاده کنید، باید تا مدتی دور لیزر کردن را خط بکشید یا حداقل پزشک معالج خود را در جریان این موضوع بگذارید. مهم ترین و پرمصرف ترین این داروها شامل مسکن ها یا داروهای ضدالتهاب غیرکورتونی (NSAID)،کوتریموکسازول، گروهی از داروهای مدر، برخی داروهایدیابت، کینین و کنیدین، برخی تتراسایکلینها،آمیودارون، پیروکسیکام، سولفونامیدها، سولفونیل اوره ها، داروهای ضد بارداری خوراکی و ایزوترتینوئین می شوند.
هزینه لیزر موهای زائد به عوامل گوناگونی وابسته است. ممکن است در مراکز مختلف، دستگاه های متفاوتی برای لیزر موهای زائد به کار برده شوند؛ که این امر در هزینه لیزر موهای زائد تأثیرگذار است. همچنین اگر دستگاه های یکسانی در 2 مرکز به شما خدماتی ارائه می دادند و یکی از آنها، ارزان تر از دیگری بود، باید به این مسأله شک کنید.
متاسفانه این روزها بیشتر آرایشگاه ها و باشگاه های ورزشی، اقدام به تبلیغ لیزر موهای زائد با قیمتی پایین تر از کلینیک ها و مراکز پزشکی می کنند. این اماکن، دنبال کسب سود بیشتر هستند و علاوه بر به خطر انداختن سلامت شما، تعداد شات یا میزان انرژی را کمتر از حالت عادی در نظر می گیرند و از این رو، شما را برای جلسه های بیشتری به مرکز خود می کشانند. در این صورت، و نهایتاً شما هستید که از نظر مالی، زمانی و حتی سلامت، ضرر خواهید کرد.
نسخه اصلی مطلب تاثیر لیزرموهای زائد برای افراد پر مو را در سایت دکتر لادن ناظمی بخوانید.