طبق گزارش انجمن رژیم غذایی آمریکا توت فرنگی از نظر انتی اکسیدان بین چهل نوع میوه و سبزی بعد از شاه توت در رتبه دوم قرار دارد.توت فرنگی و شاه توت غنی از فیبر غذایی و منگنز هستند و ویتامین باالاتری نسبت به انواع توت دارند.انتی اکسیدان های توت فرنگی آنتوسیانین و اسید چرب غیراشباع الاژیک میباشد که با عوامل سرطانی مبارزه میکنند ترکیبات انتی اکسیدان که در توت فرنگی وجود دارد از اکسیداسیون کل سترول بد LDLجلوگیری میکند بنابرین در پیشگیری از بیماری های قلبی موثرند.توت فرنگی دارای مقدار بالای اسید فولیک فیبرغذایی و پتاسیم است.
تمشک غنی از انتو سیانین های ضد ضدسرطان نظیر اسیدهای چرب غیراشباع الاژیک اسید،کوماریک اسیدوفدولیک اسید است.تمشک حاوی کلسیم،ویتامین هایی نظیر A،C، E،اسید فولیک و فیبر میباشد.فیبر تمشک،فیبری محلول بنام پکتین است که باعث کاهش میزان کلسترول میشود.طبق یافته های دانشمندان تمشک در پیشگیری از سرطان مری و دیگرر سرطان ها موثر است.نکته ی قابل توجه در این است که باید از مصرف زیاد آب این میوه خودداری کرد چرا که هر لیوان آب تمشک دارای میزان قابل توجهی قند فروکتوز است حتی آب تمشکی که شکر اضافه نشده باشد،قند بیشتری نسبت به یک لیوان سودادارد.بنابرین همانند سایر میوه ها توصیه میشود که در حد متعادل مصرف شود ودر صورت مصرف بالای توت،قند موجود در تمشک میزان انسولین را افزایش میدهد که البته این موضوع توسط فیبری که کمک به تاخیری در جذب قند می کند،تا حدودی جبران شود
نسخه اصلی مطلب توت ها بهترین میوه های فصل را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید.