تغذیه ی مناسب نقش مهمی در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا دارد. گرسنه ماندن در دوره سرماخوردگی، یکی از بزرگ ترین اشتباهاتی است که بعضی از افراد مرتکب آن می شوند. مواد غذایی سرشار از مواد مغذی به مبارزه با بیماری سرماخوردگی کمک می کند و حتی میتوانند مانع از تشدید بیماریها شوند. آشنا شدن با بهترین منابع غذایی هنگام سرماخوردگی می تواند به ما کمک کند تا زودتر بهبود پیدا کنیم.
آنتی اکسیدان ها
آنتی اکسیدان ها می توانند به حفظ قوای سیستم ایمنی کمک کنند. انواع این ترکیبات مانند بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین E، مواد مغذی ضروری ای هستند که نقش مهمی در این زمینه بر عهده دارند. از طرفی، آنتی اکسیدان ها به محافظت درونی از بدن کمک می رسانند و از طرف دیگر، رادیکال های آزاد را هدف می گیرند که اثرات مخرب زیادی دارند.
آنتی اکسیدان ها از طریق مقابله با قوای تخریبی رادیکال های آزاد می توانند به حفظ سلامتی و همچنین تسریع در بهبودی کمک کنند. بهترین راه برای اضافه کردن این ترکیبات به رژیم غذایی، مصرف مقدار زیادی از میوه ها و سبزی های تازه است. اگر می خواهید که این مواد غذایی را به صورت پخته مصرف کنید، حتما از مقدار بسیار کمی آب استفاده کنید تا مواد مغذی درون آن ها حفظ شود.
سوپ مرغ
سوپ مرغ، یکی از غذاهایی است که واقعا به بهبودی شما در دوران سرماخوردگی کمک می کند. این سوپ برای باز کردن گرفتگی مسیر بینی مفید است و مخاط جمع شده را هم رقیق می کند. درنتیجه سرفه کردن و نفس کشیدن برای شما در دوران سرماخوردگی راحت تر می شود. به علاوه، بعضی از مطالعات نشان داده اند که سوپ مرغ دارای اثرات ضدالتهابی است و درنتیجه می تواند به تسکین علائم سرماخوردگی کمک کند.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.