آیا تزریق ژل های دائمی خطرناک است ؟
ژل های دائمی که با مارک ها و اسامی مختلفی همراه است به هیچ وجه به بیماران توصیه نمی شود؛ چرا که به دنبال تزریق این ژل ها از یک ماه تا 10 سال بعد ممکن است واکنش هایی در بدن فرد صورت گیرد که به دنبال آن عوارض خطرناک و جبران ناپذیری در فرد رخ دهد. به طور مثال اینگونه ژلها با حرکت كردن در بدن وارد کبد، غدد لنفاوی، کبد و ...ميشوند و همچنين در صورت باعث بدفرم شدن صورت شوند .
بهتر است هنگام تزریق ژل ها حتی تحت نظر متخصص، نام ژل و نوع موقت یا دائم بودن آن را جویا شده و از بی ضرر بودن و تایید آن توسط سازمان FDA اطمینان حاصل کنند؛ چرا که ژل های دائمی از جمله ژل پاژ ، ژل هایی هستند که برای بدن انسان بسیار خطرناک بوده، همچنین اگر با اولین تزریق علامتی بروز نکند ممکن است سالها بعد واكنشهاى وحشتناك ايجاد كند و زندگى فرد را مختل كند.
تزریق ژل موقت :
ژل های موقت از جنس هیالورونیک اسید هستند که از ترکیبات شبیه بدن هستند که در بدن انزیم حلال انها هیالورونیداز موجود است و به این علت بعد از مدتی اثرشان کم یا محو میشود.اين گونه ژلها بى خطر هستند ولى باز هم دقت كنيد كه ژل هيالورونيك ساخت كمپانيهاى معتبر باشد و داراى تاييديه FDA باشد .
آيا ميدانيد ژلهاى تزريقى علظتهاى مختلفى دارند و براى هر ناحيه ازصورت غلظت مناسب آن ناحيه بايد تزريق شود ؟ بله مثلاً غلظت ژلى كه مخصوص زير چشم است از ژلهايى كه در لب تزريق ميشود كمتر است ، و ژلى كه در گونه تزريق ميشود از ژل مخصوص لب هم غلظتش بيشتر است .
عوارض ژلها :
برخى از عوارض مربوط به نحوه تزريق ژل است و نه خود ژل ، براى پيشگيرى از اينگونه عوارض اول بايد دقت كرد كه پزشكى كه قرار است اين تزريق را انجام دهد خود تجربه و علم كافى در رابطه با شناخت انواع ژلها را داشته باشد و دوم اينكه تبحر كافى در نحوه تزريق داشته باشد . چه بسا ژلهاى با كيفيت كه توسط پزشك كم تجربه براى بيمار عارضه ايجاد كرده است به اشكال مختلف از جمله :
تزريق غير قرينه
تزريق بدفرم
تزريق در نواحى كه نبايد ژل تزريق شود ( نواحى ممنوع)
تزريق ژل نامناسب براى ناحيه ( مثلاً غلظت ژلى كه براى زير چشم استفاده ميشود رقيق تر از ژلى است كه براى گونه استفاده ميشود و اگر ژل مخصوص گونه به زير چشم تزريق شود ، ناصافى زير چشم ايجاد ميكند و با به سكل تورم باقى ميماند .بعضى ديگر از عوارض مربوط به نحوه تزريق نيست به نوع ژل تزريقى دارد كه ماده تشكيل دهنده توليد عارضه نكند و بى خطر باشد . همانطور كه گفته شد ژلهاى دائمى عوارض بيشترى دارند و ژلهاى هيالورونيك كه دوام كوتاهتر دارند كم عارضه هستند .نكته خيلى مهم اينكه در لب تنها بايد از ژل هيالورونيك استفاده شود و تزريق ژلهاى دائم و با باند اثر ممنوع است و با عوارض جدى همراه خواهد بود .
شبیه هر تزریق دیگری در ناحیه احتمال عوارض آلرژیک، درد حین تزریق و حتی احتمال نتایج نامطلوب از جمله غیر پس از قرینگی در صورت تزریق با حجم نامتناسب آن، تورم، احتمال کبودی لب ها و وجود دارد. تجربه پزشک، ژل مورد استفاده و تکنیک تزریق صحیح موجب می شود که نتایج بدون عوارض و به خواسته های بیمار نزدیک شود.
توصيه مهم :
تزريق ژل صرفاً جهت زيباسازى استفاده ميشود و بهتر است از بهترين انواع ژل استفاده كرد . از مصرف ژلهاى ارزان قيمت و چينى جداً خوددارى كنيد . زيرا رفع عوارض اينگونه ژلها به غير از عوارض روحى و ظاهرى كه ايجاد ميكند ، درمانش خود مستلزم هزينه هاى بيشترى خواهد شد.
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.