- عدم دستکاری و کندن دلمه های ایجاد شده و مصرف مداوم کرم های ترمیم کننده
- پس از ریختن دلمه ها استفاده مداوم و دقیق از ضد آفتاب و پرهیز از تماس طولانی مدت با آفتاب، حمام آفتاب یا آفتاب سوختگی
- پرهیز از قرار گرفتن طولانی مدت در جلوی مانیتور پس ازریختن دلمه ها
نکته :
در صورتی که شماعلاقمند هستید دوره بهبودی شما سریعتر به پایان رسیده و زودتر به سرکار خود برگردید، حتماٌ پزشک خود را مطلع سازید. این مسئله به راحتی قابل انجام است ولی تعداد جلسات درمانی شما زیادتر خواهد شد.
نکات قابل توجه
1- به شما توصیه می کنیم دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک را به دقت به کار گیرید تا با کاهش عوارض نا خواسته احتمالی، نتایج درمانی شما چشمگیرتر شود.
2- مصرف منظم کرم های ترمیم کننده تا زمان ریزش دلمه ها منجر به کاهش دوره استراحت و ایجاد نتایج چشمگیرتری می گردد.
3- در صورتی که سابقه ابتلا به تب خال دارید، بایستی مصرف قرص آسیکلوویر را 24 ساعت قبل از لیزر آغاز کنید. در صورت عدم مصرف دارو و عود تب خال بر روی زخم ناشی از لیزر، احتمال عوارض پوستی به شدت افزایش می یابد.
4- قبل از لیزر از برنزه نمودن خود و تماس طولانی مدت با آفتاب پرهیز نمائید.
5- در صورتی که بعد از لیزر دچار ترشح از ناحیه درمان، تورم یا درد گردیدید، بلافاصله جهت شروع آنتی بیوتیک مناسب به پزشک خود مراجعه نمائید.
6- استحمام 24 ساعت پس از لیزر بلامانع است، اما از پاشیدن مستقیم آب دوش بر روی ناحیه لیزر شده خودداری کنید. همچنین از کشیدن لیف بر روی مناطق تحت درمان تا زمان باقی ماندن دلمه ها خودداری کنید.
7- به دنبال ریزش کامل دلمه ها استفاده از حجم های مناسب ضد آفتاب های استاندارد هر 2 ساعت یکبار حتی در منزل ضروری است.
8- در صورت عدم انجام مراقبت های کافی از پوست لیزر شده، احتمال ایجاد عوارضی همچون اسکار، افزایش یا کاهش پیگمان( رنگ) پوست، عفونت محل درمان، قرمزی طولانی مدت پوست افزایش خواهد یافت و نتیجه درمان شما به مخاطره می افتد.
9- پزشک در برخی از افراد 2 هفته پس از لیزر ، داروی هیدروکینون یا ترتینوئین موضعی را جهت ایجاد نتایج بهتر آغاز خواهد نمود.
10- در صورتی که تحت درمان با آکوتان( ایزوترتینوئین خوراکی) بوده اید بایستی انجام لیزر را تاچند ماه به تعویق بیندازید.