حرکات کششی موجب افزایش انعطاف پذیری بدن می شود و یک فیزیوتراپیست ورزش های ملایمی را برای کاهش خشکی و افزایش گردش خون به شما آموزش می دهد.انجام حرکات کششی ساده مانند خم کردن زانو، به کاهش تنش در مفاصل و التهاب کمک می کند. خم کردن زانو از طریق متمایل کردن بدن به طرف پایین همراه با کمی خم کردن زانو و تلاش برای لمس انگشتان پا انجام می شود. برخی فیزیوتراپیست ها ورزش هایی چون یوگا، تایچی و پیلاتس را توصیه می کنند.
فیزیوتراپ تمرینات استقامتی را برای بهبود گردش خون، عملکرد قلب و برطرف کردن علائم نقرس به شما آموزش می دهد. از آنجایی که نقرس اغلب پا را مورد حمله قرار می دهد، انجام ورزش های کم فشار که هیچ فشار اضافی بر پایین تنه وارد نمی کند مهم می باشد. فیزیوتراپی شامل شنا کردن یا کار با دوچرخه ثابت که به راحتی توسط فیزیوتراپیست کنترل می شود، خواهد بود. با بهبود شرایط، شدت ورزش ها نیز بیشتر می گردد.
همانطور که پیش تر ذکر شد، اقدامات سریع جهت خنثی کردن واکنش اسیدی در اسرع وقت بهترین اقدام عملی برای درمان و پیشگیری از نقرس می باشد. پیشنهادات مختلفی را می توان به این منظور ارائه کرد. جوش شیرین را با آب مخلوط کنید و آن را بنوشید. این عمل سریع ترین راه برای خنثی کردن اسید اوریک است. این امر می تواند به تجزیه ی کریستال های تشکیل شده کمک کند و اسید اوریکی که تبدیل به کریستال نشده است را بصورت محلول نگه می دارد.
مطالعات نشان داده اند که مصرف ویتامین سی خطر نقرس را در مردان کاهش می دهد. محصولات Emergen-C انتخاب مناسبی می باشند. حوله را در آب گرم و نمک خیس کنید و دور زانو بپیچانید. سپس این عمل را با کیسه ی یخ پیچیده شده در حوله انجام دهید. کرفس تازه، سیب، گیلاس و موز مصرف کنید زیرا دارای آنتی اکسیدان های قوی و خنثی کننده می باشند. آب تصفیه شده ی تمیز بنوشید. نوشیدن یک لیوان آب هر نیم ساعت یک بار تا زمانی که علائم نقرس زانو بطور کامل برطرف بشوند، توصیه می شود.
موثرترین عامل جهت پیشگیری از نقرس این است که بدانید آلکالین یا قلیایی نقطه ی مقابل اسیدی است.
استئوتومی زانو راهکاری برای درمان انحراف زانو می باشد که این عمل توسط دکتر مهدی مویدفر به عنوان جراح زانو، با بکارگیری تجهیزات پزشکی و متدهای درمانی به روز انجام می شود.