برخلاف روش کاشت مو FUT که در آن رشته از پوست سر حاوی واحدهای فولیکولی برداشت جدا می شود ، برش ایجاد میشود و زخم با بخیه بسته میشود، گرافت های و بافت مجاور در روش FIT به صورت مجزا با استفاده از پانچهایی برداشت می شود. به همین دلیل، بسیاری از افراد، این روش را به نسبت روش FUT کم تهاجمی تر میدانند.
علاوه بر کم تهاجمی تر بودن، این روش کاشت مو همچنین مانند روش FUT جای زخم خطی ایجاد نمیکند. اگرچه بسیاری از جراحان با استعداد میتوانند جای زخمهای خطی غیرقابل تشخیصی را با روشهای برش زنی ایجاد کنند، اما به هرحال روش FUT همیشه یک جای زخم خطی باریک در بالا و پشت سر ایجاد می کند. علاوه بر این، فیزیولوژی یا فعالیتهای پس از عمل بعضی از بیماران باعث کشیدگی بیش ازحد و درمان نامناسب ناحیه زخم در روش کاشت موی FUT میشود. این مسئله اغلب منجر به ایجاد جای زخم بیشتر و برجسته تر در ناحیه اهدا کننده میشود.
بسیاری از جراحان کاشت مو بر این عقیده هستند که ماهیت غیرتهاجمی تر روش FUE منجر به زمان درمان و بهبودی سریعتر نسبت به روش کاشت موی FUT میشود. به دلیل اینکه زخمی بسته نمیشود و از بخیه استفاده میشود و در طول دوره درمان در ناحیه اهداکننده کشیدگی به وجود نمیآید، عموماً در روش کاشت موی FUE بیمار درد و ناراحتی کمتری را در ناحیه اهداکننده احساس میکند. بیمارانی که روش FUE را انجام میدهند عموماً سریعتر میتوانند زندگی روزمره و فعالیتهای خود را از سر بگیرند.
با توجه به اینکه روش کاشت موی FUE عموماً نسبت به روش FUT کم تهاجمی تر است و در مدت زمان کمتری انجام میشود، برای موارد خاص و کوچک بهینه است. برای مثال، روش کاشت موی FUE برای بیماران جوانتری که تنها به تعداد گرافت کمی نیاز دارد و نمیخواهند جای زخم خطی در سر آنها ایجاد شود، فوقال عاده است. همچنین، روش FUE برای روشهای کاشت موی مخصوص مثل بازسازی ابرو ( کاشت ابرو ) که در آن به استخراج تعداد کمی گرافت مخصوص ( بعبارت دیگر واحدهای فولیکولی مجزای مو ) با کمترین جای زخم نیاز است، بسیار مناسب است.