عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
علت و درمان قوس و گودی زیاد کف پادکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] داشتن پوست زیبادکتر هما فاتحی [ پوست و مو ] کودکم صبحانه نمی خوردشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] خونریزی دوران بارداریدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] روشهای جراحی و غیر جراحی درمان افتادگی ابرودکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت