عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
کاهش میلی جنسی زنان چه عللی دارد؟دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ] روشهای تعیین جنسیتدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] علائم و درمان سکته مغزیدکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] دستگاه نگهداری نوزاد نارس در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ] قارچ ناخن و عوامل ایجاد آندکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] درماپن چیست و کاربردهای آن کدام است؟دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] کاربرد مزوتراپی در لاغری موضعیدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت