تغذیه سالمندان ویژگیهای خاص خود را دارد و مهمترین اصل آن است که مزاجی ضد مزاج پیری باید در دستور کار قرار گیرد تا بتواند آنان را در مسیر رشد و سرزندگی پایدار نگه دارد. این مزاج همانا مزاج زمان کودکیست. مزاج گرم و تر بهترین غذاها آنهایی هستند که گرمی و تری🍵 را به اندامها میرسانند.هر چیزی که مزاج را به سردی و خشکی بکشاند منجر به تقویت مزاج پیری و ایجاد ضعف و سستی میشود.
- اکنون نکت های که علم تغذیه را نسبت به مزاج پیران دچار مشکل میکند غلبه گرمی و خشکی است که بدلیل شرایط خاص زندگی امروز بر پیران عارض میشود. این مزاج مزاحم ناشی از بیتحرکی است که بهخاطر گسترش وسائل رفاهی امکان جنب و جوش را از پیران میگیرد. ناگزیر در علاج پیران نباید یکباره قضاوت کنیم که همه آنان دارای مزاج سرد و خشکند.
- پس هر نوع مزاجی که فعلا حاکم است شناسایی و ساماندهی شود.در حال حاضر بیشتر صفرا و خشکی است که بر جسم سالمندان غلبه میکند.برای خروج از این سوء مزاج باید او را به سمت گرمی و تری بکشانیم که البته این حرکت بسوی گرمی و تری لازم است ملایم و با رعایت احتیاط صورت پذیرد.
نان سبوس دار وطول عمر
- نان بویژه نان گندم از با ارزشترین مواد غذایی است که خداوند برای بندگان خود از سر رحمت خلق کرده است. نان اگر بطور طبیعی و بدون حذف سبوس مورد استفاده قرار گیرد در طول عمر تأثیر بسزایی دارد.
تمام مردم وبه خصوص سالمندان توجه کنند که نان سبوسدار میل کنند و هرگز عادت به خوردن نانهای امروزی نداشته باشند. سبوس نان همه ویتامینهای لازم برای بدن را در خود دارد. طبیعت نان، گرم مایل به اعتدال است. نان سبوسدار ملین طبع و پیشگیریکننده از چاقیست. زود هضم میشود و رافع بواسیر و شقاق و سرطان معده و روده است.
- نانی که سبوس آن را گرفته باشند دارای خواصی برعکس نان سبوسدار است؛ پس نباید در اجتناب از آن تردید کرد. اگر نان سبوسدار همراه با میوه و سبزی میل شود غذایی کامل است و با افزودنیهایی مانند: سیاهدانه، کنجد، رازیانه، زیره، شنبلیله، گشنیز و امثال آن سبب تقویت مزاج کهنسالان میشود.
- مصرف نان سبوسدار را برای علمای فرهیخته جهت تحکیم سلامتی و طول عمر و مصون ماندن بدن از سرطانها و سکتههای مغزی و قلبی اکیدا توصیه میکنیم و از آنان میخواهیم از مصرف نان بدون سبوس که این روزها حاصل کار تمام نانواییهاست اجتناب ورزند.نان باید از آرد گندم و جو هر دو تهیه شود.نباید سبوس گندم و جو کاملا گرفته شده باشد. همواره بهتر است نانی که تازه از تنور بدست آمده تناول کنند و از نانهای مانده پرهیز نمایند.
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.