از دیدگاه طب سنتی سوزش معده و ترش کردن آن می تواند به علت رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش و ناراحتی با گرسنگی بهبود یافته و با مصرف غذا تشدید می شوند.
علت دیگر ریختن زیاد از حد خلط سودای ترش بر دهانه معده است که در این صورت سوزش با غذا خوردن تسکین یافته (به علت اختلاط غذا با خلط موذی) و گرسنگی تشدید می یابد.
رعایت توصیه های زیر در بیماران دچار ترش کردن و سوزش معده مفید است.
✅1⃣رعایت آداب صحیح غذا خوردن .
✅2⃣پرهیز از غذاهای غلیظ و نانهایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارند.
✅3⃣اگر علت سوزش و ترش کردن از رطوبت باشد بهتر است به عنوان غذا از گوشتهای لطیف و سریع الهضم به صورت کبابی استفاده شود
✅4⃣اگر علت سوزش و ترش کردن معده از فزونی ریختن خلط سوداست، استفاده از مربای آمله، مربای هلیله و شربت سکنجبین بزوری مفید واقع می شود.
✅5⃣مصرف مخلوط کنجد له شده و کوبیده با نبات ترشی و رطوبت معده را برطرف می سازد.
✅6⃣استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می بخشد
🌺داروي مفيد مصرفديگر جوشانده يك قاشق تخم بارهنگ و نصف عرق نعنا وبه خصوص مصرف ان قبل از خواب ميباشد