پس از عمل کاشت ابرو، معمولا بیماران بدون درد و ناراحتی مرکز جراحی را ترک می کنند و حتی خودشان رانندگی می کنند. اکثر افراد در جریان عمل و بعد از آن مشکل خاصی ندارند و از روز بعد از جراحی به زندگی عادی خود برمی گردند. صبح روز بعد، بیمار به آرامی باید منطقه دریافت پیوند را بشوید و دلمه های خشک روی محل کاشت را تمیز کند. این کار را روزی دو بار طی هفته اول به طور مرتب ادامه دهد.بعد از هر شستشو، پماد آنتی بیوتیک باید به ابرو زده شود تا محل زخم نرم و ضدعفونی شود و در شستشوی بعدی پوست های خشک راحت تر جدا شوند. کبودی بعد از عمل شایع است و ممکن است یک هفته یا بیشترطول بکشد.این پوسته های کوچک بعد از 10 روز می ریزند و بعد از آن تقریبا نشانه ای از عمل انجام شده دیده نمی شود چون فوکیکول های کاشته شده به مرحله خواب یا کمون فرو می روند.
این دوره از نظر بیمار دوره سختی است چون هیچ تغییر تازه ای بعد از عمل پیوند ابرو رخ نداده و بیمار همچنان باید صبر کند.بعد از گذشت زمان کمون فولیکول ها رشد آن ها آغاز می شود. گرافت های پیوندی به سرعت رشد می کنند و نیاز به کوتاه کردن دارند. کوتاه و مرتب کردن این ابروها برای نگهداری و زیبا به نظر رسیدن آن ها ضروری است. این ابروها مانند ابروهای طبیعی می توانند کوتاه، برداشته و رنگ شوند تا به مدل دلخواه شما درآیند.رشد موها ابتدا زیاد است و در طول زمان کند می شود و ویژگی های منطقه گیرنده یعنی ابرو را پیدا می کند. برای بهترین نتیجه شاید به بیش از یک جلسه کاشت نیاز داشته باشید. نتیجه مطلوب کاشت ابرو به فاصله 8 ماه بعد از کاشت قابل مشاهده است و برای انجام جلسات تکمیلی حتما باید تا هشت ماه صبر کنید.
چه کسانی کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستند ؟
به طور کلی، بیشتر بیماران کاندید مناسبی برای پیوند ابرو هستند. شرایط مناسب پزشکی در به حداقل رساندن میزان عوارض تأثیر مهمی دارد بیمارانی که موهای ابرو خود را در اثرعوامل ژنتیکی، ریختن یا تروما از دست داده اند به طور کلی بهترین افراد برای کاشت مو هستند. کسانی که در اثر آلوپسی آره آتا، آلوپسی فیبروزان، ابروی خود را ازدست داده اند گزینه های مناسبی برای پیوند ابرو نیستند زیرا امکان رشد مجدد موها در آن ها از بین رفته است. تعیین این که شما گزینه مناسبی برای کاشت مو هستید توسط بیوپسی از محل توسط پزشک تعیین می شود.