بخش مهمی از آراستگی و زیبایی صورت به ابروها بستگی دارد. ابروها قاب چشم ها هستند و به عنوان یکی از بخش هایی هستند که در صورت جلب توجه می کنند. داشتن ابروهای پرپشت باعث می شود شما جوان تر به نظر برسید.
از دست دادن ابروها به علل مختلفی رخ می دهد که عبارت هستند از :
- علل مادرزادی
- تروما، سوختگی، تصادف، سوختگی شیمیایی یا الکتریکی
- رادیوتراپی یا شیمی درمانی
- به دلایل پزشکی، بیماری های خود ایمنی یا بیماری سیستمیک
- بیماری تریکوتیلومانیا
- با افزایش سن
ترمیم ابرو با NeoGraft
برای بهبود ظاهر مردان و زنانی که ابروهای خود را از دست داده اند، کاشت ابرو به روش FUE با متد NeoGraft ساده ترین و بهترین روش جراحی برای ترمیم سریع و ساده ابرو است در مقایسه با روش برداشت نواری یا همانFUT در روش NeoGraft درمان سریع تر، بدون نیاز به بخیه و ایجاد جای زخم و زمان برگشت بعد از عمل سریع تر است. گرافت ها از کنار و پشت سر به علت داشتن بیشترین میزان فولیکول های تکی برداشته می شود و این مزیت بزرگی برای حذف برداشت نواری از پوست سر می باشد. ترکیب دو روش FIT و NeoGraft یک روش ابتکاری است که در آن دوره بهبود کوتاه تر است و اثر زخم باقی نمی ماند.
طراحی ابرو
تفاوت بارزی در مدل ابرو در زنان و مردان وجود دارد. ابروهای مردان ضخیم تر است و شکل افقی دارد. در حالی که شکل ابرو در زنان ظریف تر و به شکل قوسی می باشد. زاویه مناسب قرار دادن فولیکول در پیوند ابرو بسیار با اهمیت است. فولیکول ها باید با توجه به جهت رویش موها در هر قسمت ابرو کاشته شوند تا جهت رویش موهای کاشته شده با موهای هر قسمت ابرو مطابقت داشته باشد. جهت موها در شروع ابرو (تاج) به سمت بالا و در قسمت های کناری به صورت افقی و به سمت گوش می باشد. موهای قسمت های فوقانی به سمت پایین و موهای قسمت های تحتانی به سمت بالا تمایل دارند به گونه ای که در مرکز به هم می رسند.
مرحله کاشت ابرو
ترمیم ابرو یک روش جراحی سرپایی ساده است که با بی حسی موضعی امکان پذیر است. این جراحی 3 تا 4 ساعت طول می کشد. ابتدا شخص تحت مشاوره برای طراحی مدل ابرویی که با صورتش همخوانی داشته باشد و مورد پسند وی باشد قرار می گیرد.
پس از ترسیم ابرو و تأیید نهایی بیمار، مرحله بعد بی حسی موضعی می باشد، سپس جراح شروع به برداشت فولیکول های مو می کند.
برداشت به روش FIT با NeoGraft روش آسان تری در مقایسه با روش های قدیمی تر است. در روش نئوگرافت به جای برداشت یک نوار کوچک از ناحیه دهنده پوست سر، واحدهای تک فولیکولی از ناحیه دهنده برداشته می شود. با استفاده از این روش نیاز به بخیه نیست و منجر به زخم نمی شود. برای برداشت مو از نزدیکترین قسمت سر به ابروها یعنی از کناره های گوش برداشت صورت می گیرد.
با توجه به ظریف بودن ابروها، دقت در پیوند مو حیاتی است. دقت در گذاشتن فولیکول ها در جهت صحیح و زاویه درست بسیار با اهمیت است. توجه به ایجاد قوس در ابرو نیز دارای اهمیت است. بسته به ژنتیک بیمار و تراکم مورد نیاز ابروها ممکن است بیشتر از یک جلسه کاشت مورد نیاز باشد. به طور معمول در هر ابرو بین 150 تا 250 گرافت کاشته می شود.