انواع ساندویج ، پیتزا، مرغ سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده ، ناگت مرغ و نوشابه گازدار ازجمله غذاهای آماده یا سریع ( Fast Food ) محسوب می شود ، پُر خوری ، کم تحرکی و سریع غذا خوردن ، به اثرات مُضر این غذاها بر سلامتی انسان می افزاید . افراد مبتلا به بیماری های حلقی از جمله سرماخوردگی ، از خوردن غذاهای مذکور به علت دارا بودن مواد تحریک کننده، ادویه ها و مواد افزودنی خودداری کنند. وی افزود که افراد مبتلا به آلرژی نیز با خوردن غذاهای آماده، دچار مشکلات بیشتری می شوند.
شکار سرایی با اشاره به اینکه این عنوان برای غذاهای خانگی به کار نمی رود، بلکه بیشتر در منوی رستوران ها به چشم می خورد اظهار کرد: آنها شامل غذای از پیش آماده است که در مدت کوتاهی بعد از سفارش، به مشتری تحویل می شود.حتی مصرف یک وعده در روز غذاهای آماده، برای نوجوانان و جوانان زیان آور است . نوجوانان و جوانانی که در یکی از وعده های غذایی روزانه خود، غذای آماده می خورند، نسبت به سایر همسالان خود، کالری، نمک و چربی بیشتری دریافت می کنند.
آنان با این کار ، ویتامین و مواد معدنی کمتری نیز دریافت می کنند . ادامه این روند در تغذیه نوجوانان و جوانان ، باعث افزایش چاقی آنان و ابتلا به بیماری های ناشی از آن ، مانند : بیماری های قلب و عروق ، افزایش فشار خون و در نتیجه بیماری های کلیوی می شود.همچنین در بزرگسالی، به بیماری پوکی استخوان مبتلا می شوند.مطالعات حاکی از آن است، کودکانی که بیشتر غذاهای آماده می خورند، بیشتر در معرض ابتلا به آسم شدید و انواع آلرژی ها هستند.طبق همین بررسی ها کودکانی که بیشترین مقدار میوه را در مقایسه با همسالان خود مصرف می کنند، کمتر با خطر ابتلا به آسم و آلرژی مواجه هستند.غذاهای آماده ، برای سلامتی افراد ، بویژه فرد دچار سرماخوردگی ، مُضر است