دکتر منصور ریسمانچیان
نایب رییس انجمن ارتقا سلامتی و بهبود تغذیه
عضو انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران
میکروب های روده ، کوچک ولی تعیین کننده و سرنوشت ساز
یک تحقیق بسیار بزرگ نشان داده است که میکروب های روده هر فرد تعیین کننده افزایش قند خون پس از غذاست که این اخیر خود اصلی ترین عامل در بروز چاقی و دیابت می باشد . این بدان معنی است که یک نوع غذا که در یک فرد باعث افزایش شدید قند خون پس از غذا می شود ممکن است در فرد دیگر به علت یکسان نبودن میکروب های روده باعث افزایش مختصر در افزایش قند خون پس از غذا شود . در یکی از این مطا لعات محققین سوشی و بستنی را مقایسه کردند و با تعجب مشاهده کردند که در برخی افراد بستنی باعث افزایش مختصر و سوشی باعث افزایش شدید در قند خون پس از غذا شد . محققان نتیجه می گیرند که تعریف غدای سالم برای افراد به علت تنوع میکروب های روده متفاوت است. البته این تحقیق لزوم رعایت اصول تغذیه برای همگان که همانا تعادل در مصرف است را نقض نمی کند .
j.cell Volume 163, Issue 5 , p10791094, 19 November 2015
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی فرمایید .