بچه هایی که وعد های اصلی غذا را نمی خورند احتمال چاقی ،اختلالات قلبی و متابولیسمی در آن ها بیشتر می شود .افزایش مصرف نوشید نی های قندی ، گوشت قرمز ومارگارین و مصرف کمتر روغن های گیاهی نیز با اختلالات ذکر شده مرتبط می باشند . رفتار های تغذیه ایی کنترل نشده نظیر سریع غذا خوردن ، پر خوری عصبی و احساسی و پاسخ های سیری کمتر نیز با افزایش بافت چربی در بدن این بچه ها همراه بود .
published inEuropean Journal of Clinical Nutrition
مطالعات قبلی در کودکان ، تاثیر فست فود ها را بر چاقی و نیز ایجاد بیماری ها در سنین بالاتر نشان داده بود . ولی مطالعه ایی جدید نشان می دهد که مصرف این قبیل غذا ها نه تنها بر سلامت جسمی کودکان موثر است بلکه بر روی رشد تحصیلی آنان نیز تاثیر منفی دارد . این مطالعات نشان می دهد که بیشترین تاثیر این غذا ها بر روی دروس ریاضی ، مهارت خواندن و علوم می باشد .Fast-food consumption and academic growth in late childhood, Katy Purtell, et al.,Clinical Pediatrics, doi: 10.1177/0009922814561742, published online 5 December 2014, abstract .
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی فرمایید .