محققان موفق شدند به وسيله اكوگرافي و ضخامت گردن جنين پي به وجود منگوليسم ببرند. شناسايي منگوليسم قبل از تولد پيشرفتي 80 درصدی داشته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه، طي سالهاي 1983 تا 2000 منگوليسم در ميان مادراني كه كمتر از 38 سال داشتند شناسايي ميشد. اين امر قبل از آنكه نوزاد به دنيا بیايد صورت ميگرفت. آمارها نشان ميدهد كه شانس زنده به دنيا آمدن نوزادان مبتلا به منگوليسم 3 درصد كاهش داشته است.
در هر 10 هزار تولد حدود 1/7 به منگوليسم دچار هستند. ميزان منگوليسم در فرانسه چندين برابر شده و اين امر محققان را بر آن داشته است تا روش هايي مناسب در جهت شناسايي اين بيماري ژنتيكي ارایه دهند.
شناسايي نوزاد يا جنين مبتلا به منگوليسم از طريق آزمايشخون نيز ممكن ميشود. البته اين آزمايش قبل از بارداري صورت ميگيرد، اما در ماههاي اول بارداري به وسيله اکو گرافي متخصصان قادر هستند جنين مبتلا به منگوليسم را شناسايي كنند. آنها از ضخامت گردن جنين متوجه ميشوند كه جنين به منگوليسم دچار است.
سقط جنين در اين افراد كمتر از 1درصد صورت مي گيرد. در سال 1983 حدود 5/9 درصد از اين بيماري شناسايي شدند و در سال 2000 اين ميزان به 9/84 درصد رسيده است./