خبر نقل از باشگاه خبر نگاران جوان :
فيبر يكي از مواد مغزي براي دستگاه گوارش، كنترل كننده چربي خون و كاهش كم اشتهايي است كه اين ماده در خرما و شنبليله بيش از آرد وجود دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري هلث نيوز، متخصصان تغذيه مركز پزشكي نيواورلين امريكا با بررسي برخي مواد غذايي از قبيل خرما و شنبليله اعلام كردند، اين دو ماده غذايي در كنار ديگر مواد غذايي مانند جو و سيب زميني شيرين سرشار از فيبر است.
بر اساس اين گزارش، مصرف فيبر موجب افزايش سلامتي دستگاه گوارش و تعادل قند خون ميشود، همچنين افراد بياشتها با مصرف فيبر ميتوانند در نهايت احساس سيري، اشتهاي خود را براي خوردن غذا تنظيم كنند.
بنابراین گزارش، مصرف فيبر يكي از روش هاي مناسب براي كاهش چربي LDL خون و افزايش چربي HDL خون است، مصرف خرماي پخته (رطب) يكي از بهترين مواد جايگزين آرد است.
گفتني است، فيبر موجود در خرما 10 تا 30 درصد بيش از آرد است، با كاهش مصرف آرد و جايگزين كردن خرما به جاي آن ميتوان غذايي سالم كه در سطح فيبرهاي آرد است ولي سالمتر است، مصرف كرد.