پاسخ: مصارف بالینی این داروی ضد میکروب شامل درمان بعضی ازعفونتهای تنفسی، عفونت های ادراری، پروستاتیت، اسهال خونی و حصبه می باشد.
پاسخ: بیماران به خصوص آنهایی که آب از دست داده اند را به مصرف مایعات فراوان به همراه این دارو تشویق کنیم. بهتر است که مصرف کنندگان، بدون پوشش مناسب و ضد آفتاب ، در معرض نور خورشید قرار نگیرند.
پاسخ: این داروی موضعی تقریبا روی همه باکتری ها و قارچ های بیماری زا موثر است، لذا برای پیشیگری از عفونت های ناشی از سوختگی، انتخابی محسوب می شود.
پاسخ:در رابطه با تجویز این داروی جلدی برای سوختگی، باید به احتمال آلودگی ثانویه با کاندیدا توجه داشته باشیم. ضمنا جذب بالا از موضع استعمال می تواند منجر به اسیدوز متابولیک و در نتیجه افزایش سرعت تنفس شود.
پاسخ:این ترکیب سولفونامیدی برای پیشگیری و درمان بیماری مالاریا مورد تجویز قرار می گیرد. سندرم بالقوه کشنده استیون سانسون مصرف این دارو را محدود کرده است.
پاسخ:در دوزهای متعارف خیر، مگر در افرادی که کمبود این ویتامین را داشته باشند.
پاسخ:در افراد سالم معمولا فقط کلیرنس کراتینین کاهش می یابد، اما در بیماران کلیوی می تواند باعث اختلال دائم در عملکرد کلیه ها شود.
پاسخ: در افراد سالم معمولا فقط کلیرنس کراتینین کاهش می یابد، اما در بیماران کلیوی می تواند باعث اختلال دائم در عملکرد کلیه ها شود.
پاسخ:Moxifloxacin که البته در نارسایی کبدی منع مصرف دارد.
پاسخ: این دارو فقط برای درمان عفونت های مجاری ادراری سودمند می باشد.
پاسخ: Ciprofloxacin,Ofloxacin
پاسخ: خیر،مصرف این داروها در بارداری ممنوع می باشد.
سایتهایی که در گوگل رتبه بالاتری دارند، کسب وکارهای موفق تری هستند. درصورتی که پزشک هستید و می خواهید رتبه بالاتری در گوگل داشته باشید؛ با ما تماس بگیرید. پزشک آنلاین با سالها تجربه مستمر یکی از موفق ترین مجموعه های طراحی و پیاده سازی وب سایت پزشکان می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09128883465 تماس حاصل فرمایید.