سلام. من و همسرم پس از مقاربت از روش EC با استفاده از قرص اچ دی استفاده کردیم و حدود 5 روز بعد همسرم دچار خونریزی شد.آیا این خونریزی یک پریود محسوب می شود؟ یعنی آیا باید برای زمان پریود شدن بعدی از زمان همین خونریزی محاسبه کنیم یا از پریود قبل از مصرف قرص؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو سیکل پس از مصرف قرصهای اورژانس نظم پریود کمی دچار اختلال می شود. این خونریزی پریود محسوب نمی شود ولی می توانید در محاسبات خود روز اول این خونریزی را مبنای استفاده از قرص قرار دهید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

مزوژل پروسترولین ضد لک چیست؟

درباره ماموپلاستی افزایشی و ریداکشن بیشتر بدانید

تقویت اسپرم

نكات مهم دوران شيردهى

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

اقدامات لازم پیش از تصویر برداری چیست؟

بررسی ورزش های قدرتی دیسک کمر

راه های بستن منافذ پوست

ویتامین E و تاثیر آن بر بدن

کاربرد و عوارض اولتراسوند بیضه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]