با سلام برای تسکین درد آرتروز گردشی بیمار خانمی که 75ساله هست و حدود15سال پیش سینه راستش را برداشته است ولی جدیدا آرتروز با درد بسیار زیاد که میزنه به سینه و دست که مسکن دیکلوفناک هم جواب نمیده راه حلی هست ؟؟؟؟؟؟؟ با سپاس

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید معاینه شوند ممکن است دلیل دردهایشان آرتروزن باشد و مسائلی مانند دیسک گردن هم دردهای در شانه و دست‌ها ایجاد می‌کند و به پزشک متخصص مراجعه شده تا بررسی شود [1402-03-06]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درمان و رفع چروکهای دور دهان با تزریق بوتاکس

ماندگاری تزریق ژل چقدر است؟

عوارض مزوتراپی چیست؟

سوالات شایع در مورد ضدآفتاب ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

خواص هسته ی انگور برای بدن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آیا میکرودرم لک را از بین می برد؟

لیزر کیوسوییچ (Q-switch) چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

درمان جدید بيماري هاي مفصلي

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]