یکی از نکات بسیار مهم در طی رژیم های کاهش وزن که اکثرا توسط افراد نادیده گرفته میشود ، نوع طبخ و روش آماده سازی غذای تعیین شده در رژیم است. مطمئنا غذاهای چرب خیلی وقت ها خوشمزه تر اند اما به همان نسبت هم کالری بالاتری داشته و به سلامت فرد آسیب میزنند.
یکی از نکات بسیار مهم علاوه بر پایبندی به غذاها و مقدارهای تعیین شده توسط متخصص یا کارشناس تغذیه ، دقت و رعایت طبخ رژمی غذاهای ذکر شده است. زیرا در رژیم های طراحی شده توسط متخصص مربوطه همواره سالم ترین و رژیمی ترین نوع ماده غذایی چه جهت بهبود سلامت و چه از لحاظ تعیین کالری مدنظر قرار میگیرد.
به عنوان مثال یک وعده زرشک پلو با مرغ با پخت های متفاوت میتواند بین 400 تا 600 کالری متغییر باشد و این مقدار تفاوت بسیار زیادی با یک دیگر دارد.
غذاهای رستوران ها همواره کالری بسیار بیشتری از همان حجم غذای خانگی دارد. و غذای طبخ نشده در خانه میتواند روند رزیم را برهم بزند.
در طی رژیم رعایت و توجه به این نکات به ظاهر ساده اما موثر، بسیار پراهمیت است.
M