فیلرهای پوستی به عنوان یک راهکار محبوب برای بهبود جوانی و زیبایی چهره شناخته می شوند. با این حال، یکی از مشکلات شایعی که ممکن است پس از تزریق این محصولات رخ دهد، گلوله شدن فیلرها است. این عارضه می تواند به دلایل مختلفی از جمله تکنیک نادرست تزریق، واکنش های بدن یا حتی کیفیت محصول ایجاد شود. گلوله شدن فیلرها نه تنها بر نتایج زیبایی تأثیر می گذارد، بلکه ممکن است باعث ایجاد نگرانی و ناامیدی در افرادی شود که به دنبال بهبود ظاهر خود بوده اند. در این مقاله به بررسی علل گلوله شدن فیلرها پس از تزریق، عوامل مؤثر در این عارضه و راهکارهای پیشگیری و درمان آن پرداخته خواهد شد تا آگاهی بهتری در این زمینه ارائه دهیم.
حتماً به یک کلینیک معتبر برای تزریق فیلر مراجعه کنید و با متخصصین امر مشاوره کنید. برخی از عوارض نامطلوبی که بعد از عمل تزریق فیلر به وجود می آید به این دلیل است که پزشک از فیلر نامناسب برای ناحیه ی مورد نظر استفاده کرده است. در واقع عمل به درستی انجام شده و عوارض نامطلوبی به همراه نداشته است؛ اما چون از فیلر مناسب استفاده نشد باعث نارضایتی فرد متقاضی می شود.
در صورتی که فرد پیش از تزریق فیلر، نکات لازم را رعایت کند، گلوله شدن فیلر اتفاق نمی افتد و دیگر نیازی به نگرانی در این زمینه وجود ندارد. یکی از نکاتی که لازم است پیش از اقدام برای تزریق بدان آگاهی داشته باشد، عدم استفاده از داروهای رقیق کننده خون به مدت یک هفته پیش از تزریق فیلر است.
از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به صورت طولانی مدت پس از تزریق فیلر پرهیز کرده و در محیط های گرم قرار نگیرید. در صورتی که ورم زیادی را پس از انجام این متد زیبایی تجربه کردید، بهتر است که از کمپرس های یخ استفاده کنید؛ اما توجه داشته باشید که وارد کردن فشار بیش از حد به ناحیه مورد نظر پس از تزریق، می تواند از جمله دلایل گلوله شدن فیلر پس از تزریق باشد. در صورتی که نکات مطرح شده را رعایت کنید، می توانید اطمینان داشته باشید که عارضه گلوله شدن پس از تزریق فیلر اتفاق نخواهد افتاد و این متد زیبایی با موفقیت همراه خواهد بود.
فیلرهای با غلظت پایین برای زیر چشم و لب مناسب هستند؛ اما به دلیل جذب سریع آنها، مدت کوتاه تری باقی می مانند و این موضوع باعث می شود که برخی از پزشکان برای طولانی تر بودن اثر تزریق فیلر، فیلرهای غلیظ تر را پیشنهاد دهند و یا خود بیماران با آگاهی کامل، فیلر غلیظ تر را انتخاب می کنند. در این مورد تجربه پزشک در پیشگیری از ایجاد این عارضه نیز بسیار مهم است. در هر حال برای درمان آن می توان اقداماتی را انجام داد و توصیه می شود تزریقات بعدی فیلر با احتیاط و به میزان کم صورت گیرد.
در صورتی که فیلر زیادی تزریق شده باشد، در صورت تحمل و عدم ناراحتی بیمار می توان انتظار داشت به مرور با حل شدن آن در بدن به حد مورد نظر برسد؛ اما اگر بیمار بخواهد زودتر حجم فیلر کم شود می توان از مواد تجزیه کننده آنها یا از دستگاه های RF استفاده کرد. فیلرهای موقت از جنس مواد اسید هیالورونیک است و برخی مواد مانند هیالورونیدازها باعث تجزیه آنها می شود که می توان با تزریق این مواد در قسمت های مختلف فیلر موردنظر، اصلاحات را انجام داد. همچنین با استفاده از دستگاه RF که گرمای عمقی ایجاد می کند می توان باعث افزایش جریان گردش خون در بافت مورد نظر شده و به مرور زمان باعث تسریع روند تجزیه فیلر در بدن شد.
گلوله شدن ژل گونه یکی از عوارض ممکن بعد از تزریق فیلر است که ممکن است موجب نگرانی شود. در اینجا به چند درمان خانگی برای کاهش این عارضه اشاره می شود:
ماساژ ملایم ناحیه گلوله شده با استفاده از انگشتان می تواند به توزیع یکنواخت ژل کمک کند. این کار را با حرکات دایره ای و بسیار آرام انجام دهید تا از تحریک بیشتر پوست جلوگیری کنید.
استفاده از کمپرس سرد به کاهش التهاب و ورم کمک می کند. یک بسته یخ یا کمپرس سرد را در یک پارچه نرم بپیچید و به مدت 10-15 دقیقه روی ناحیه مورد نظر قرار دهید.
استفاده از روغن های طبیعی مانند روغن بادام یا روغن نارگیل می تواند به نرم شدن ناحیه و کاهش حس سفتی کمک کند. چند قطره از روغن را روی ناحیه آسیب دیده بزنید و به آرامی ماساژ دهید.
اجتناب از فشار آوردن به ناحیه گلوله شده به روند بهبودی کمک می کند. در صورت امکان، از خوابیدن روی صورت و انجام فعالیت هایی که ممکن است ناحیه را تحت فشار قرار دهد، خودداری کنید.
نوشیدن آب کافی به حفظ رطوبت پوست و بهبود جریان خون کمک می کند. هیدراته ماندن می تواند به تسریع روند بهبودی ناحیه کمک کند.
اگر گلوله شدن فیلر با گذشت زمان بهبود نیافت یا عوارضی مانند درد یا التهاب شدید ایجاد کرد، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
با تزریق ژل لب ، به زیبایی و جذابیت دلخواه خود دست یابید!
این تجربه با بهترین و باکیفیت ترین برندهای ژل توسط دکتر لادن ناظمی در اصفهان به شما ارائه می شود.