یکی از ناخوش آیندترین موها، موهای زائد ناحیه تناسلی است. به همین دلیل برای بسیاری از افراد، از بین بردن موهای ناحیه تناسلی یک دغدغه محسوب می شود. در گذشته روشهای سنتی مانند شیو کردن، مومک انداختن، استفاده از پودرها و کرم های موبر و ... ، برای زدودن این موها مرسوم بود که هر کدام، با مشکلات و عوارض خاص خود همراه بودند. ولی امروزه بهره گیری از لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی، می تواند با ایجاد کمترین عوارض و درد، راهی باشد به سوی نابودی دائم این موها. در خصوص لیزر موهای زائد بیکینی مواردی مطرح است که برخی از آنها باورهای نادرست عامه می باشند. در این مقاله سعی شده به تمام این ابهامات پاسخ داده شود.
برای رفع موهای زائد در هر قسمتی از صورت و بدن، نیاز به بررسی های اولیه توسط پزشک وجود دارد. بررسی ها باید از این جهت باشد که آیا زمینه ایجاد این موها مشکلات هورمونی، ابتلا به بیماری خاص یا مصرف دارویی که منجر به رشد موهای زائد شده باشد است؛ یا خیر. در صورتی که این موارد مردود گردد؛ با استفاده از دستگاه لیزر مناسب، با تنظیمات درست و تعداد جلسات کافی با فواصل زمانی معین، می تواند به نابودی بیش از 80 درصد از موهای ناحیه تناسلی بی انجامد.موهای باقی مانده هم به حالت کرکری و نازک در می آیند.
برای تعیین میزان احساس درد، هیچ معیار مشخصی وجود ندارد، ممکن است درد لیزر موهای زائد به نظر عده ای خیلی کم و به نظر برخی دیگر زیاد باشد. به هر حال نوع پوست ، آستانه تحمل درد و محلی که قرار است درمان روی آن انجام شود؛ همگی در حس درد این عمل موثر می باشند. موهای زائد ناحیه تناسلی به دلیل ضخامت بیشتر نسبت به قسمت های دیگر صورت و بدن، میزان جذب گرمای بیشتری خواهند داشت و وجود حساسیت پوست هم در این قسمت مضاف بر آن، ممکن است با حس درد بیشتری در این ناحیه همراه باشد.
البته نکته قابل ذکر آن است که معمولا لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی با درد قابل تحملی همراه است؛ و برای کاهش آن می توان قبل از انجام لیزر از کرم های بی حس کننده موضعی استفاده نمود.
شایعات بی اساس نشات گرفته از ناآگاهی، مبنی بر سرطان زا بودن لیزر موهای زائد، کاملا نادرست است؛ و تاکنون هیچ تحقیقات علمی مبنی بر سرطان زا بودن لیزر موهای زائد ارائه نشده است.
این دیدگاه در بین برخی از خانم ها دیده می شود و به نوعی سبب تردید آنها شده است. گاهی نیز دیده می شود که فرد دو الی سه جلسه پس از مراجعه دچار سردرگمی شده و پروسه درمان را در نیمه راه رها می کند. در حالی که متخصصان پوست بر این باورند؛ لیزر موهای زائد به هیچ عنوان موجب نازایی یا عوارض هولناک دیگر نخواهد شد. زیرا لیزر موهای زائد بیکینی ماهیت نوری دارد؛ و اشعه ساطع شده از آن به نوعی هیچ شتابی نداشته و در نتیجه تنها در لایه ای نازک از پوست تأثیر می گذارد.
تحقیقات انجام شده نشان داده که انجام لیزر در بارداری هیچ عارضه ای برای مادر و جنین به همراه ندارد حتی اگر لیزر روی ناحیه شکم خانم باردار انجام شود.
این خدمت در اغلب مراکز پوست و لیزر سنندج قابل ارائه می باشد و در هر مرکز بر حسب امکانات، نوع دستگاه، وسعت محل تحت درمان و تعداد جلسات مورد نیاز، برآورد قیمت می شود. لطفا برای آگاهی از هزینه لیزر موهای زائد در سنندج با شماره 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.
نسخه اصلی مطلب عوارض لیزر ناحیه تناسلی را در سایت دکتر جمال الدین حسن زاده بخوانید.