کرفس دارای فیبر زیادی است و باعث می شود احساس سیری کنیم. به همین دلیل است که ما نمی توانیم مقدار زیادی از آن بخوریم. هنگامی که آب کرفس را می گیریم ، فیبر آن از بین می رود وبه همین دلیل می توانیم یک لیوان از آن را مصرف کنیم. با توجه به اینکه کرفس کاملاً مملو از ویتامین ها ، مواد معدنی و سایر مواد خوب است ، این آب میوه فقط یک نوشیدنی نیست بلکه یه نوشیدنی عالی برای رژیم غذایی است.
قند و کالری آب کرفس بسیار کم است برخلاف سایر آب میوه و سبزیجات ،قند و کالری یک لیوان آب کرفس نسبت به آب هویج کمتر است. لطفا در نظر داشته باشید که فیبر برای بدن ما بسیارمهم است و هرگز از آب کرفس به جای وعده غذایی استفاده نشود.
1. از مشکلات بینایی جلوگیری می کند
کرفس از نظر ویتامین A بسیار سرشار است و این ویتامین نقش اساسی در بینایی دارد. از سطح چشم در برابر باکتری ها و ویروس ها محافظت می کند. ویتامین A همچنین به جلوگیری از بروز مشکلات بینایی وابسته به سن مانند آب مروارید کمک می کند.
2. خطر سرطان را کاهش می دهد
کرفس حاوی لوتئولین است و محققان دریافتند که این عنصر سلولهای سرطانی را تضعیف کرده و آنها را به درمان حساس تر می کند. کرفس برای مدت طولانی در طب چینی به عنوان یک عامل ضد سرطانی مورد استفادهقرار می گرفت.
3. غذای اسیدی را خنثی می کند
کرفس از نظر عناصر آهن، منیزیم و سدیم حاوی عناصر قلیایی بسیار خوبی است . به عبارت دیگر ، می تواند غذاهای اسیدی را خنثی کند و از این طریق به ما کمک می کند تعادل pH سالم در بدن ما حفظ شود .
مصرف زیاد غذای اسیدی می تواند باعث بروز انواع مشکلات سلامتی مانند زوال استخوان ، سنگ کلیه و مشکلات کبدی و قلبی شود و از آنجا که بسیاری از مواد غذایی که هر روز می خوریم اسیدی است، اضافه کردن آب کرفس به رژیم غذایی شما می تواند برخی از این موارد را از ساختن آن متوقف کند
نسخه اصلی مطلب 6 اتفاقی که هنگام نوشیدن آب کرفس در بدن شما اتفاق می افتد؟ را در سایت دکتر حسین صفوی زاده بخوانید.