بسیاری زنان مبتلا به سندروم پیش از قاعدگی تمایل به مصرف کربو هیدراتهای تصفیه شده و قند ها را تجربه کرده اند.کربوهیدرات ها احتمالا از طریق افزایش تولید ناقل عصبی سروتین در مغز موجب بهبود خلق میشوند با این حال خوردن مقادیر زیاد قند هر و کربوهیدراتها تصفیه شده میتواند سبب اافزایش احتباس آب و افزایش وزن گردد.زنان مبتلا PMS میتواند با مصرف مواد غذایی غنی از تریپتوفان ( تریپتوفان در مغز تبدیل به سروتونین ) می شود،تمایل خود به مصرف کربوهیدرات را کاهش داده و از مشکلات پیشگیری نمایند.
دریافت زیاد الکل و کافیین در طی دو هفته پیش از قاعدگی موجب تشدید سردرد و تحریک پذیری مربوطه به PMS میشود.رژیم کم نمک احتباس مایعات را کم میکند.دریافت بالای منیزیم علایم PMS را کاهش میدهد.منابع غنی از منیزیم عبارتند از:دانه ها،غلات کامل و سبزی ها.کمبود آهن به ویژه در زنانی که خونریزی شدیدی در دوران قاعدگی دارند،شایع است .زنان با خونریزی شدید در دوران قاعدگی باید از منابع غذایی از آهن ( گوشت لخم،جگر،سبزی برگی سبز تیره ) برای جبران آهن از دسته رفته در خون قاعدگی،استفاده کنند
نسخه اصلی مطلب سندروم پیش از قاعدگی را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید.