کارنتین در رژیم توسط غذاهای حیوانی شامل گوشت و فراورده های لبنی تامین میشود اما در کبد وکلیه نیز از پیش فرمهای اسید امینه نیز ساخته میشود. بیشتر الکارنتین دریافتی یا سنتزی در قلب یا عضله اسکلتی ذخیره میشود.یکی از نقش های اصلی کارنتین به عنوان کو فاکتور برای انزیم کارنتین پالمیتیل ترانسفراز است که اسید های چرب با زنجیره بلندرا در سطح غشای میتوکندری به سمت داخل برای اکسیداسیون حمل می کند.
به خاطر این عمل گفته می شود که مکمل کارنتین با شروع اکسیداسیون اسید چرب درگیر است از اینرو تامین انرژی در طی ورزش استقامتی همراه با کاهش پیوسته در سطح چربی بدن را تسهیل می نماید.گفته میشود که تیم فوتبال قهرمانی جام جهانی در سال 1982 را با مصرف کارنتین و افزایش قدرت نیروزایی خود به دست اورده است.
به طور خلاصه در حال حاضر نضر روشنی برای فرضیات ارائه شده مبنی بر افزایش حرکات و نمایش در اثر مکمل سازی کارنتین وجود ندارد.انجام فعالیت و تمرینات باعث افزایش دفع کارنتین میشود و ممکن است که سطح کارنتین عضله در طی تمرینات شدید کاهش پیدا کند اما یک کمبود جدی روی نخواهد داد زیرا کارنتین و پیش فرمهای اسید امینه ای ان به راحتی از طریق رژیم تامین می شوند. عموما افزایش سطح کارنتین در پلاسما را به دنبال مکمل سازی 6_1 گرم در روز گزارش کرده اند اما هیچ تغییر یا بهره ای بر روی عملکرد تمرینات هوازی یا بیهوازی مشاهده نکرده اند.
اگر چه بنظر می رسد که مکمل سازی کارنتین در مراحل حاد و دراز مدت بی خطر با باشد اما باید توجه کرد که این فقط با فراورده های الکارنتین صادق می باشد.از طرفی د کارنتین دیده شده است که عامل تخلیه الکارنتین در بافت ها بوده و ایجاد کمبود کارنتین می کند.لذا به ورزشکاران توصیه میشود که از فراورده های تجاری کارنتین که به طور واضح قید نکرده اند که محتوی دارای بیش از 99% الکارنتین است پرهیز نمایند.
نسخه اصلی مطلب کارنتین را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید.