انبه سرشار از ویتامین های K E C B6 A وهمچنین پتاسیم فسفر اهن کلسیم فیبر و انواع انتی اکسیدان هاست. این میوه به قلیایی شدن بدن کاهش وزن کنترل دیابت هضم غذا و تمیزی پوست کمک زیادی میکند.در ادامه به گوشه ای از خواص این میوه میپردازیم تا تشویقی باشد برای مصرف بیشتر ان.پیشگیری از ابتلا به سرطان :محققان به این نتیجه رسیدن که پولیفنول های موجود در این میوه خواص ضد سرطانی دارد و به ویژه با سرطان های سینه و کولون مقابله میکند.
علاوه بر این انبه حاوی میزان بالایی فلاوونوئید ها مانند بتاکاروتن و الفاکاروتن نیز میباشد که خواص ضد سرطانی دارند.کاهش فشار خون:انبه حاوی میزان زیادی پتاسیم استکه به کاهش فشار خون و کنترل ان کمک زیادی میکند.بنابر این افرادی که از فشار خون بالا رنج میبرند میتوانند از این میوه استفاده کنند.
تقویت سیستم ایمنی بدن :
انبه سرشار از ویتامین های C و A و همچنین 25نوع کاروتنوئید است که سیستم ایمنی بن را تقویت میکنند. باید بدانید که سلامت عمومی بدن در گرو سلامت روده ها است.
سلامت قلب :
انبه را دوست قلب بدانید.چون سرشار از فیبرهای محلول و غیر محلول است. این میوه علاوه بر فیبر حاوی انتی اکسیدان ها نیز هست که برای حفظ سلامت قلب ضروری هستند.
مفید برای کاهش وزن :
نتایج نشان میدهد که انبه برای کاهش چربی های بدن موثر است.این میوه خوشمزه حاوی کالری کمی است.مصرف انبه باعث کنترل اشتها شده و میزان قند و کلسترول خون را کاهش می دهد.
مفید برای مقابله با کم خونی :
این میوه حاوی اهن قابل توجهی است و این ماده معدنی در تولید گلبول های قرمز نقش موثر دارد.