ماهی ها:
تمامی ماهی ها خاصیت یکسانی ندارند.غذای دریایی یکی از غذاهای سالمی است که می توان به طور مرطب مصرف کرد.ماهی مملو از پروتئین های موسوم به چربی های خوب نظیر امگا3و امگا6 است و نسبت به سایر انواع گوشت ها از کالری کمتری برخوردار است.مصرف برخی گونه های ماهی حامل مقادیری جیوه سرب و از این رو محققان برای دور ماندن از پرهیز از مصرف شمشیر ماهی سالمون و تن را توصیه می کنند و در عوض خوردن بیشتر ماهی باس (نوعی ماهی خاردار دریایی) ساردین و میگو را پیشنهاد می کنند.گوشت ماهی حاوی نوعی ماده معدنی بسیار مغذی به نام سلنیوم است که می تواند باعث افزایش تولید سیتوکین توسط گلبول های سفید خونی می شود.سیتوکین پروتئینی است که میتواند به به دفع ویروس های عامل ابتلا به انفولانزا در بدن کمک کند.
هر روز پیاز و پرتقال بخورید :
یکی از ساده ترین راه های افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن مصرف خوراکی های حاوی ویتامین C است. مهمترین منابع ویتامین C خوراکی هایی مانند پرتقال گریپ فروت لیمو ترش پیاز خام فلفل دلمه ای و فلفل های سبز و تندهستند.توصیه میشود در زمستان یکی دو عدد پرتقال یا یک لیوان اب مرکبات را در برنامه ی رژیم غذایی خود داشته باشید و با تمام وعده غذایی خود پیاز و فلفل دلمه ای خام بخورید.
سبزی ها و میوه ها :
میوه و سبزیجات قرمز نظیر گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدان لیکوپن هستند و خوردن این مواد خوراکی هم می تواند بر فواید سلامت ان سلامت ان تاثیر داشته باشد.